Sport

Gigi Becali, replică acidă pentru Răzvan Burleanu, care l-a făcut infractor: „Securitatea care l-a pus pe el președinte pe mine m-a băgat la pușcărie”. Exclusiv

Gigi Becali i-a oferit o replică acidă lui Răzvan Burleanu, după ce președintele FRF l-a numit infractor pe patronul de la FCSB.
27.06.2023 | 19:16
Gigi Becali replica acida pentru Razvan Burleanu care la facut infractor Securitatea care la pus pe el presedinte pe mine ma bagat la puscarie Exclusiv
Gigi Becali a comentat noua regulă impusă de Răzvan Burleanu în fotbalul românesc. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu a avut un atac violent la adresa lui Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a vrut să scoată regula U21 din fotbalul românesc. În declarațiile sale, președintele Federației Române de Fotbal l-a numit „infractor” pe patronul de la FCSB, pe care îl vrea afară din fotbal.

Gigi Becali, replică acidă pentru Răzvan Burleanu, care l-a făcut infractor: „E un copil obraznic care nu mai durează mult”

Gigi Becali a fost prezent marți dimineață la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, unde Adunarea Generală a votat pro sau contra regulii U21. Patronul vicecampioanei României nu a primit suficientă susținere din partea celorlalți conducători din SuperLiga, iar inițiativa sa nu a avut rezultate.

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu a comentat în termeni duri declarațiile lui Gigi Becali de la ieșirea din sediul LPF. Șeful fotbalului din România l-a numit „infractor” pe patronul de la FCSB. Gigi Becali a venit cu replica pentru președintele FRF prin intermediul FANATIK.

„Securitatea care l-a pus pe el președinte pe mine m-a băgat la pușcărie. Așa este. Eu stau să-i răspund lui Burleanu? Ce să-i răspund? Ce vrei să-i fac? Știu eu ce l-a supărat pe el? El este un fel de angajat, slujitor al nostru. El trebuie să pună în practică ceea ce noi vrem și hotărâm și credem că este bine pentru fotbal. Nu ce crede el. Nu poate să-i pună pe ăia de la fotbalul feminin să voteze că nu e în regulă.

ADVERTISEMENT

El este un copil obraznic care nu o să mai dureze mult. Ce să-l schimb eu? Îl schimbă viața! Viața te schimbă. Să mai rămână, pe mine nu mă deranjează. Viața îl va schimba. Dacă mai rămâne (n.r. președinte FRF) eu n-am nicio treabă.

Crezi că eu am treabă de el? Tu nu mă obligi pe mine să fac ceva. Tu nu ai văzut cum au votat? Ei au votat ca să fie sclavi. Votăm ca să fim obligați, unde ai pomenit?”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Nici el nu mai stă mult pe acolo! Nu stă pe banii lui. El distruge fotbalul pe banii românilor”

Totodată, Răzvan Burleanu i-a pus pe masă lui Gigi Becali varianta să plece din fotbal. Patronul de la FCSB a avut o reacție dură și a făcut referire la faptul că președintele FRF nu investește în fotbal, ci ia bani din fotbal. „În fotbal stau cât vreau eu, că stau pe banii mei. Cât stă el e important. El nu stă pe banii lui. Nici el nu mai stă mult pe acolo! 

El distruge fotbalul pe banii românilor. Luați averea lui de când a intrat în fotbal și vedeți acum. Să vedeți cu cât a intrat. Cât ia el pe an a avut în viața lui până la 30 de ani? Cu ce e el mai capabil, mai deștept decât mine? 

ADVERTISEMENT

Asta ar mai trebui el să facă. Să comande cine să plece, să lăsăm și afacerile. Asta ar mai trebui el să facă. Să-i mai dea Adunarea Generală, să voteze. ‘Președintele Federației îi scoate din fotbal, să retrogradeze el în Divizia C’. Asta ar mai trebui să-i dea putere. Să pună Adunarea Generală: ‘Becali să plece din fotbal’”, a mai spus Gigi Becali pentru FANATIK.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT