Sport

Bătaie ca în filme pe teren la un meci din prima ligă. Jocul a fost întrerupt 20 de minute. Video

Un moment teribil s-a petrecut la un meci din prima ligă din Portugalia. Jucătorii echipei oaspete s-au bătut pe teren cu fanii furioși ai gazdelor.
23.04.2024 | 07:00
Bataie ca in filme pe teren la un meci din prima liga Jocul a fost intrerupt 20 de minute Video
Un moment teribil s-a petrecut la un meci din prima ligă din Portugalia. Jucătorii echipei oaspete s-au bătut pe teren cu fanii furioși ai gazdelor. Sursă foto: @ojogo
ADVERTISEMENT

Acest incident vine la două luni și jumătate după ce o altă partidă din campionatul portughez a fost anulată din cauza incidentelor în care au fost implicați suporterii, în afara stadionului.

Un meci din Portugalia s-a încheiat cu o bătaie pe teren

Meciul Desportivo Chaves – Estoril Praia, din etapa a 30-a a campionatului Portugaliei, a fost marcat de incidente extrem de grave. Jocul a fost întrerupt aproximativ 20 de minute din cauza unei bătăi pe teren.

ADVERTISEMENT

Conform publicației O Jogo, în minutul 90+3 al partidei extrem de importante în lupta pentru evitarea retrogradării, la scorul de 1-2, mai mulți susținători ai celor de la Chaves au pătruns pe teren și au creat haos.

Unul dintre aceștia a mers în direcția portarului brazilian al lui Estoril, Marcelo Carne, și a încercat să-l lovească pentru faptul că acesta i-a provocat pe tot parcursul reprizei secunde. În apărarea portarului au sărit imediat coechipierii săi.

ADVERTISEMENT

Fundașul lui Estoril Pedro Alvaro a fost și el implicat în incidente și a lovit cu genunchiul în față un alt fan turbulent care pătrunsese pe teren. În ciuda faptului că jucătorii oaspeți încercau să se apere, arbitrul Nuno Miguel Serrano Almeida a decis să-i elimine pe Carne și Pedro Alvaro pentru comportament nesportiv.

Ce sancțiuni riscă Desportivo Chaves

Forțele de ordine au reușit mai apoi să oprească violențele și după aproximativ 20 de minute de întrerupere jocul a fost reluat. Cu doar 9 fotbaliști în teren și cu un jucător de câmp în poartă, Estoril nu a rezistat și a primit gol în minutul 90+20.

ADVERTISEMENT

În final s-a terminat 2-2, un rezultat care însă nu ajută foarte mult echipa gazdă. Cu 4 etape înainte de finalul sezonului, Chaves se află pe locul 17, direct retrogradabil, cu 23 de puncte, 5 mai puține decât Portimonense, aflată pe loc de baraj. De partea cealaltă, Estoril este pe poziția 14, cu 30 de puncte.

În urma incidentelor din weekend, Desportivo Chaves riscă sancțiuni dure. Conform regulamentelor, clubul portughez urmează să joace mai multe meciuri cu porțile închise și să primească o amendă consistentă.

ADVERTISEMENT

Un alt incident extrem de grav s-a petrecut în urmă cu o lună în Mexic. Meciul dintre Reboceros de la Piedad și Petroleros Salamanca, din al treilea eșalon, a fost suspendat în minutul 73, după ce jucătorii celor două echipei au fost implicați într-o bătaie generală pe teren.

ADVERTISEMENT