Sport

Scene de groază sub ochii unui fotbalist român! Meciul nu s-a mai disputat după bătăile dintre suporteri! Video

Meciul dintre Famalicao și Sporting Lisabona, care trebuia să înceapă la ora 18:00, a fost anulat din cauza incidentelor din afara stadionului.
03.02.2024 | 21:49
Scene de groaza sub ochii unui fotbalist roman Meciul nu sa mai disputat dupa bataile dintre suporteri Video
Scene de groază sub ochii lui Alex Dobre, la Famalicao - Sporting Lisabona
ADVERTISEMENT

Partida dintre Famalicao și Sporting Lisabona din etapa a 20-a din campionatul Portugaliei a fost amânată în primă fază cu o oră, apoi din cauza incidentelor a fost anulată.

Suporterii s-au luat la bătaie: 3 ambulanțe au intervenit de urgență!

Suporterii celor două formații s-au luat la bătaie în afara stadionului. Jurnalistul FANATIK, Viorel Tudorache, s-a aflat la fața locului și informează că au existat și victime în urma încăierărilor.

ADVERTISEMENT

A fost nevoie de intervenția a trei ambulanțe pentru a ajuta răniții. Scenel de coșmar se văd cel mai bine în clipul de mai jos. Tot scandalul a pornit pentru că la meci nu au asistat forțele de ordine din Famalicao.

Motivul este legat de o grevă a polițiștilor din Famalicao. Deși au fost chemate forțele de ordine din Porto, acestea au refuzat să vină la meci în semn de solidaritate cu polițiștii din Famalicao.

ADVERTISEMENT

Din primele informații se pare că unul dintre răniți ar fi fost din galeria lui Famalicao. În urma unei întâlniri rapide între oficialii cluburilor, ai Ligii și arbitri s-a decis anularea meciului. Până la ora redactării acestei știri nu s-a decis ziua când se va juca acest meci.

Ce-i cert este că Sporting va reveni la Lisabona în această seară, unde va aștepta o decizie a Ligii din Portugalia. Cel mai probabil, partida se va disputa duminică seară.

ADVERTISEMENT

Alex Dobre, martor la scenele de groază de la Famalicao – Sporting!

Alex Dobre, fotbalistul român de la Famalicao, a fost la teren și a văzut cu ochii lui scenele de coșmar din afara stadionului. Dobre a evoluat în 15 partide pentru Famalicao în acest sezon și a marcat un singur gol.

  • 1.2 milioane de euro e cota de piață a lui Alex Dobre, potrivit Transfermarkt

Înaintea acestei etape, Sporting Lisabona era lider cu 49 de puncte, la o lungime peste urmăritoarea Benfica. De partea cealaltă, Famalicao ocupă poziția a 9-a, cu 22 de puncte.

ADVERTISEMENT

De altfel, și FC Porto – Rio Ave ar putea fi amânat din cauza lipsei poliției de la meci. Partida ar trebui să se dispute de la ora 22:30. Este foarte probabil să nu existe destul efectiv de poliție pentru a asigura un climat normal pentru un meci de fotbal.

ADVERTISEMENT