Sport

Bătaie ca în filme la un meci din Mexic. Portarul care a dat startul scandalului a ajuns cu nasul spart în ambulanță. Video

Un moment teribil s-a petrecut la un meci din Mexic, jucătorii celor două echipe fiind implicați într-o bătaie generală care s-a încheiat la ambulanță pentru unii.
29.03.2024 | 10:32
Un moment teribil s-a petrecut la un meci din Mexic, jucătorii celor două echipe fiind implicați într-o bătaie generală care s-a încheiat la ambulanță pentru unii. Sursă foto: xevt.com
ADVERTISEMENT

Acest incident vine la o lună după ce 6 jucători au fost răniți în Brazilia. Autocarul echipei Fortaleza a fost ținta unor dispozitive explozive și pietre aruncate de suporterii formației Sport Club Recife.

Un meci din Mexic, suspendat din cauza unei bătăi generale

Meciul dintre Reboceros de la Piedad și Petroleros Salamanca, din al treilea eșalon al fotbalului din Mexic, a fost suspendat în minutul 73, după ce jucătorii celor două echipei au fost implicați într-o bătaie generală pe teren.

ADVERTISEMENT

Conform foxsports.com.mx, totul a început când portarul oaspeților Axel Quiroz, l-a lovit cu cotul în figură pe John Cordoba. Bine plasat, arbitrul nu a stat pe gânduri și i-a arătat direct cartonașul roșu agresorului.

Nervos din cauza deciziei ”centralului”, portarul de la Petroleros Salamanca a început să împartă pumni tuturor celor care i-au ieșit în cale. Jucătorii gazdelor l-au înconjurat imediat pe Quiroz și l-au pedepsit chiar pe teren.

ADVERTISEMENT

Ivan Zarate de la Reboceros de la Piedad l-a lovit cu pumnul în față de portarul advers, iar de aici lucrurile au degenrat. Toți jucătorii prezenți pe teren s-au implicat într-o bătaie ca în filme.

Sancțiuni drastice după incidentele din Mexic

Cu nasul spart, Axel Quiroz a fost dus imediat la ambulanța aflată la stadion unde medicii i-au oprit sângerarea. În tot acest timp, crainicul stadionului a făcut apel ca jucătorii să se liniștească, iar spectatorii să nu invadeze terenul.

ADVERTISEMENT

”Ce echipă jalnică, vă rog să ne calmăm pe teren și în tribune. Ce rușine de jucător! Ce rușine, ce rușine de echipă! Securitatea, vă rog, hai să calmăm tribunele! Nu invadați terenul! E o rușine ce se întâmplă! Aici jucăm fotbal, hai să ne calmăm, nu uitați că meciul e televizat”, a spus crainicul.

Arbitrul jocului a așteptat calmarea spiritelor, dar după 40 de minute de la începerea încăierării a decis întreruperea definitivă a partidei pentru că nu exista garanția că nu vor mai exista violențe.

ADVERTISEMENT

Cazul a fost analizat de Comisia de Disciplină din Mexic, iar măsurile au fost pe măsură. Cele două cluburi au fost amendate, iar jucătorii implicați au fost sancționați cu suspendări între 4 la 8 jocuri.

Un alt incident teribil a avut loc în luna februarie în Argentina. Un meci din Cupa Argentinei a fost suspendat după ce unul dintre jucători a fost doborât de o sticlă. Acesta a căzut la pământ și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT