News

Bătaie ca-n filme într-un mall din Craiova. Mai mulți tineri s-au umplut de sânge. Video

02.02.2021 | 21:16
Bataie can filme intrun mall din Craiova Mai multi tineri sau umplut de sange Video
ADVERTISEMENT

Mai mulți tineri din Craiova s-au bătut ca-n filme în incinta Electroputere Mall, la câțiva metri de agenții de pază care păzeau obiectivul.

În imaginile surprinse de Oltenia TV se observă cum două grupuri tineri se bat, conflictul dintre cele două grupuri fiind spontan, conform martorilor la bătaie.

ADVERTISEMENT

Un tânăr de 21 de ani din Craiova a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, anunță sursa citată.

Mai mulți tineri din Craiova s-au bătut într-un Mall

Mai mulți tineri și-au împărțit, marți, pumni și picioare în incinta Electroputere Mall. Cei implicați în altercație s-au luat la bătaie la câțiva metri de agenții de pază care stau la intrarea în galerii. Vom reveni cu amănunte!

ADVERTISEMENT

“In cursul acestei zile, politistii Sectiei 3 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul ca, în incinta unui centru comercial din Craiova, două persoane se agresează reciproc.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate aceștia au stabilit faptul că între 2 tineri pe de o parte și alti 2 pe de alta parte ar fi izbucnit un conflict spontan.

ADVERTISEMENT

În urma altercației, un tânăr de 21 de ani din Craiova a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice si continua cercetarile în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în altercație și a dispunerii măsurilor legale”, se arata intr-un comunicat al politiei doljene”, a scris Oltenia TV.

ADVERTISEMENT

Martorii prezenți în Mall au fost șocați de cele întâmplate. Pe fundalul sonor al filmării se pot auzi două femei care discută oripilate. „Mamă ce i-a făcut de sânge, uitați-vă și voi”, a exclamat o martoră fără voie a întregului scandal.

ADVERTISEMENT