News

Jandarm lovit cu pumnul în față de un adolescent de 16 ani. Tânărul a fost arestat preventiv

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost arestat preventiv după ce a lovit un jandarm, însă nu este primul caz de acest gen din Medgidia.
01.05.2024 | 17:05
Jandarm lovit cu pumnul in fata de un adolescent de 16 ani Tanarul a fost arestat preventiv
Jandarm lovit cu pumnul în față de un adolescent de 16 ani. Tânărul a fost arestat preventiv. Foto: Replicaonline
ADVERTISEMENT

Concret, polițiștii l-au identificat pe agresor pe o stradă din oraș, la câteva minute după ce tânărul lovise cu pumnul în față un jandarm pe strada Independenței din Medgidia. E neclar ce l-a determinat pe tânăr să recurgă la acest gest, însă cert e că jandarmul a fost lovit, din senin, în timp ce se afla în patrulare.

Jandarm lovit cu pumnul în față de un adolescent de 16 ani

”La data de 30 aprilie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Medgidia, a reținut, pentru 24 de ore, un minor de 16 ani.

ADVERTISEMENT

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj. Astfel, la data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 22.45, pe strada Independenței din municipiul Medgidia, acesta ar fi agresat fizic un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, pe care l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței.

Minorul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Ieri, 30 aprilie a.c., a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

Un jandarm a fost lovit cu o botă în mână în timp ce patrula

În urmă cu doi ani, un caz aproape identic șoca Medgidia. Atunci, un tânăr a lovit un jandarm cu o botă de lemn, astfel că omul legii a avut nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale.  Așadar, jandarmul se va întoarce la muncă după sărbători.

”Procurorii din cadrul Parchetului de pe Iângă Judecătoria Medgidia au dispus la data de 20 iunie 2022 punerea în mişcare a acţiunii penale fată de inculpatul D.R.P. pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

ADVERTISEMENT

Minorul, la data de 19.06.2022, in jurul orelor 13:10, în timp ce se ajla pe str. Silozului, mun. Medgidia, jud. Constanţa, cu intenţie, a lovit persoana vătămată P.P. care avea calitatea de jandarm şi care se afla în exercitarea atribuţillor de serviciu.

Incidentul a avut loc în zona antebrațului stțng cu un băţ din lemn avănd o lungime de aproximativ 2 metri, cauzându-i leziuni traumatice cu caracter de autoapărare, ce necesită 5-6 zile de ingrijiri medicale în vederea vindecării”, transmiteau atunci autoritățile, conform replicaonline.ro.

ADVERTISEMENT

Și în acest caz agresorul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, însă judecătorii au stabilit ulterior ca acesta să își petreacă următoarele 30 de zile după gratii. Procurorii au transmis atunci că autoritățile nu trebuie să tolereze astfel de fapte grave.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Final de sezon pentru serialul „Clanul”. Denis Hanganu dezvăluie câți bani a primit...
Final de sezon pentru serialul „Clanul”. Denis Hanganu dezvăluie câți bani a primit pentru rolul jucat
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților