News

Bătaie cu bâte și lopeți într-o sală de păcănele. Patru bărbați au fost reținuți

Într-o comună din Dâmbovița patru bărbați înarmați cu bâte și lopeți au năvălit într-o sală de jocuri de noroc și au agresat trei persoane.
24.12.2022 | 14:25
Bataie cu bate si lopeti intro sala de pacanele Patru barbati au fost retinuti
Polițiștii au reținut patru bărbați după bătaia de la păcănele/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O bătaie ca în Vestul Sălbatic a avut loc vineri seara în satul Românești, din comuna Potlogi, județul Dâmbovița.

Patru bărbați au ajuns în arestul poliției după ce au intrat cu bâte și lopeți într-o sală de păcănele din localitate pentru o răfuială cu alte trei persoane care se aflau în interior, informează News.ro.

ADVERTISEMENT

În urma deplasării la faţa locului şi a cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 32 de ani, din localitate, ar fi pătruns în sala de jocuri, având asupra acestora obiecte contondente (bâte şi lopeţi), şi ar fi agresat fizic trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 54 de ani”, transmite IPJ Dâmboviţa.

Un martor la încăierare a sunat la 112 astfel că bătaia a fost stopată de forțele de ordine.

Procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor patru zurbagii.

Cazul va ajunge și în fața judecătorului de drepturi și libertăți care ar putea dispune și alte măsuri preventive, precum arestarea pe o perioadă de 30 de zile sau controlul judiciar.

ADVERTISEMENT

Activităţile de cercetare penală sunt efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, precizează polițiștii dâmbovițeni.

Spiritul sărăbătorilor se manifestă sub forme stranii la români întrucât, doar 23 decembrie, s-au primit 2.447 de sesizări la serviciul de urgență 112 și a fost cerută intervenția forțelor de ordine pentru diverse probleme, potrivit unei informări a Inspectoratului General al Poliției Române.

ADVERTISEMENT

În total, polițiștii au intervenit la 2.958 de evenimente în doar 24 de ore. În urma activităților specifice, oamenii legii au constatat 879 de infracțiuni, iar 131 de persoane au fost surprinse în flagrant.

Tags: