News

Preot din Constanța, apropiat de ÎPS Teodosie, în stare gravă la spital. Ar fi încercat să se sinucidă

Un preot tânăr din Constanța este în comă la spital. Acesta ar fi încercat să se sinucidă, după ce a băut o substanță toxică. Bărbatul era apropiat de ÎPS Teodosie.
03.02.2023 | 22:24
Preot din Constanta apropiat de IPS Teodosie in stare grava la spital Ar fi incercat sa se sinucida
Preot din Constanța, internat în comă după ce ar fi băut o substanță toxică. Sursa foto: crestinortodox.ro
ADVERTISEMENT

Un caz extrem de grav a avut loc în orașul de la malul mării. Un preot a ajuns în comă la spital, după ce ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor.

Preot din Constanța, internat în comă după ce ar fi băut o substanță toxică

Incidentul din Constanța este unul pe cât de grav, pe atât de înconjurat de mister. Prelatul ajuns pe patul de spital era apropiat de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

ADVERTISEMENT

Cu doar câteva zile înainte de a ajunge în comă, el a rămas fără parohie şi funcţie.

Soția sa neagă că bărbatul cu care trăiește de mai mulți ani ar fi vrut să se îşi pună capăt zilelor, deşi admite că bărbatul avea ceva probleme cu Arhiepiscopul Teodosie, notează Observator News. Femeia mai spune că tânărului i s-a făcut rău din senin.

”Îmi cunosc soţul de când era mic copil, deci îl cunosc cel mai bine. Şi ştiu că nu ar putea să facă ceva necugetat cum se speculează. Asta făcea şi în momentul în care i s-a făcut rău. El era pe telefon şi trimitea oamenilor rugăciuni”, spune aceasta.

ADVERTISEMENT

În ciuda declarațiilor soției, de la spital vin alte informații. Medicii au anunțat că o substanţă foarte toxică, încă neidentificată, distruge organismul tânărului preot. Se pare că doar aparatele de la ATI îl mai ţin în viaţă.

Pacientul beneficiază de tratament maximal în cadrul secţiei de terapie intensivă. Este în stare foarte gravă iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte prognosticul acestui pacient”, spune Corina Kibedi, purtător de cuvânt, Spitalul Județean Constanța.

ADVERTISEMENT

Ce relație avea preotul din Constanța cu ÎPS Teodosie

Tânărul preot care se luptă pentru viața sa pe patul de spital este din Suceava, la fel ca Înalt Prea Sfinţitului Teodosie.

Se pare că acesta avea o relaţie privilegiată cu Arhiepiscopul Tomisului. Acesta din urmă l-ar fi cununat, iar părintele ar fi locuit, împreună cu soţia, o bună bucată de vreme în Palatul Arhiepiscopal.

ADVERTISEMENT