Life

Bătaie la Insula iubirii! Scandal monstru la Antena 1! Ce s-ar fi întâmplat în spatele camerelor

Bătaie la Insula iubirii! Speak a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce camerele de luat vederi de la Antena 1 n-au mai filmat nimic.
09.08.2023 | 14:03
Bataie la Insula iubirii Scandal monstru la Antena 1 Ce sar fi intamplat in spatele camerelor
O bătaie crâncenă ar fi avut loc la Insula iubirii. Foto: Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Bătaie la Insula iubirii! Unul dintre concurenți a pus la cale o răzbunare de zile mari împotriva unei ispite care s-a dat la iubita lui pe parcursul zilelor de filmare în Thailanda.

Presupusă bătaie la Insula iubirii. Ce mesaj a primit Speak pe Instagram

Cel care a făcut dezvăluirea ce aruncă în aer show-ul de la Antena 1 a fost Speak. Artistul a vorbit despre acest episod neștiut de public în cadrul emisiunii pe care o realizează pe YouTube, unde comentează tot ce se întâmplă la Insula iubirii.

ADVERTISEMENT

Răzvan Kovacs s-a gândit că îl poate rezolva cu o bătaie pe Romeo Vasiloni de la Insula iubirii. După cum se știe, Romeo este cel care s-a dat la Ema în repetate rânduri, iar bruneta i-a răspuns flirt-urilor, chiar dacă la început a spus că nu îl suporta deloc, ba chiar s-a și certat cu el.

„Răzvan s-a dus cu vreo treăi băieți și l-a bătut pe Romeo”

„Am auzit, am auzit… Mi-a dat cineva un mesaj pe Instagram că cică după emisiune, Răzvan s-a dus cu vreo doi, trei băieți și l-a bătut pe ăsta, pe Romeo. Doar mi-a zis unul, printr-un mesaj. Nu știu dacă e adevărat”, a declarat Speak pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Speak a comentat, dincolo de presupusa bătaie, evoluția concurenților de la Insula iubirii 2023. Ispita Romeo nu a scăpat de critici. Pretendentul Emei a fost pus la zid nu doar de cântăreț, ci și de actorul Cosmin Natanticu, cel pe care muzicianul l-a avut drept invitat în show-ul său online.

Cosmin și Speak n-au digerat prea bine laude de sine a lui Vasiloni. Iubitul Ștefaniei a spus că ispita masculină de la Insula iubirii face tot posibilul să lase impresia că e vreun macho man, lucru care, în opinia sa, e departe de realitatea prezentată în emisiune.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la o afirmație pe care Romeo a făcut într-o discuție avută cu Ema Oprișan. „Eu am posibilitatea să am ce femeie vreau eu afară”, a zis Romeo.

Romeo Vasiloni, luat la bani mărunți de Speak și Natanticu

Această declarație i-a făcut pe Speak și Natanticu să reacționeze în stilul lor caracteristic, luându-l peste picior pe fostul concurent de la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

„Băi, lasă-mă, unde era Johnny F*tadelo, băi, băiatule! Mie mi se pare că boy-ul ăsta încearcă să fie macho, dar e un bălan, mă, ești nebun? E un bălan!”, a spus Speak despre Romeo, cel la care Răzvan a sărit la bătaie după filmările de la Insula iubirii.

„Nu știe să își aleagă cuvintele, nu e foarte deștept. El a vrut să zică, acuma nu vreau să îi țin partea, dar a vrut să spună că afară are libertatea să își aleagă orice femeie. A zis că are libertatea de a se duce și colo, și colo. Dar cum s-a exprimat aici…”, a remarcat Cosmin Natanticu.

În vizorul celor doi comentatori a fost și Răzvan Kovacs, iubitul Emei. „Lipsa asta de respect, tu știi că ai venit cu o o persoană, cu o fată după tine, nu poți să te arunci, să te lingi cu alea, să faci toate schemele alea. Măcar anunță sau zi: iubita mea, vezi că eu am chef să fac asta. Să își asume!”, a spus Speak despre Răzvan Kovacs.

 

ADVERTISEMENT