Life

Scandal la Insula Iubirii. Bianca Giurcă l-a făcut praf pe Romeo Vasiloni: ”Ești cel mai mare porc”

Conflict aprins la Insula Iubirii. Bianca Giurcă, replică acidă la adresa lui Romeo Vasiloni. Ce reproșuri a avut tânăra.
07.07.2023 | 00:19
Scandal la Insula Iubirii Bianca Giurca la facut praf pe Romeo Vasiloni Esti cel mai mare porc
Conflict aprins la Insula Iubirii. Bianca Giurcă, replică acidă la adresa lui Romeo Vasiloni. Ce reproșuri a avut tânăra. Sursa foto: Facebook / a1.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandal la Insula Iubirii. Bianca Giurcă, șatena care formează un cuplu cu Marius Moise, l-a făcut praf pe Romeo Vasiloni. Concurenta de la Antena 1 susține că ispita masculină este „cel mai mare porc” din emisiune.

Conflict aprins la Insula Iubirii. Bianca Giurcă, replică acidă la adresa lui Romeo Vasiloni. Ce reproșuri a avut tânăra

Conflict aprins la Insula Iubirii. Bianca Giurcă a avut o replică acidă la adresa lui Romeo Vasiloni. Tânăra a răbufnit de față cu toată lumea, la piscină, după ce ispita masculină a aruncat cu trandafiri în apă, în direcția Emei Oprișan.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Marius Moise a mărturisit că i-a displăcut gestul bărbatului care s-a apărat subliniind că doar a vrut să-i dea o floare tinerei care se iubește cu Răzvan Kovacs. Aceasta l-a numit ”țăran”, însă colega sa nu s-a mulțumit doar cu câteva vorbe.

„Tu nu înțelegi că nimeni nu acceptă glumele astea? Eram acolo că de aia mă enervez. Nu mai suport, ai niște gesturi… îi arunci cu băutură pe față, ce sunt astea? Adică n-ai un pic de bun simț. Lasă-mă, nu-i normal! Vrei să-mi faci tu nervi?

ADVERTISEMENT

Ești cel mai mare porc, pe care eu am putut să-l văd și care există în emisiunea asta, și cel mai mare fals posibil. Ești aici doar ca să te afirmi pentru că nu te place absolut nimeni”, a declarat Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, conform a1.ro.

„Dacă era într-un alt context mi se părea foarte romantic să îți arunce cineva cu flori în apă, dar eu eram deja tensionată de la date-ul pe care l-am avut cu el. Bianca știa deja situația și a enervat-o. I-am spus să tacă, dar s-a aprins mai rău”, a completat Ema Oprișan.

ADVERTISEMENT

Bianca Giurcă, pusă la zid de Romeo Vasiloni

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii a fost pusă la zid de Romeo Vasiloni care a reacționat la jignirile primite din partea concurentei de la Antena 1. Ispita este de părere că tânăra reacționează extrem de urât în general.

„Face urât la nervi. Doar să nu plângi, te rog eu. Eu n-am avut mai mult de două vorbe cu fata asta. Ești isterică, ipocrită și falsă”, a spus bărbatul în episodul difuzat în cursul serii de joi, 6 iulie 2023.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, ispita de la Insula Iubirii a ținut să mai menționeze că a dorit să-i ofere Emei Oprișan trandafiri, dar nu a văzut că în preajma ei este și Bianca Giurcă. Romeo nu a știut câteva minute bune ce a făcut de a primit astfel de reacții.

ADVERTISEMENT