News

Bătaie sângeroasă într-un sat din Maramureş. Două familii rivale s-au bătut cu topoare și lopeți

Conflict mafiot într-un sat maramureșean. Membrii a două familii s-au bătut până la sânge cu mai multe arme periculoase
04.03.2024 | 10:06
Bataie sangeroasa intrun sat din Maramures Doua familii rivale sau batut cu topoare si lopeti
Scandal mafiot într-un sat maramureșean: lupte cu topoare și securi. Sursa foto: Colaj Fantik / Captură de ecran / Observator
ADVERTISEMENT

Într-un sat din județul Maramureș, a izbucnit un conflict de amploare. O stradă a devenit locul unor confruntări violente între membrii a două familii aflate într-o veche rivalitate.

Bătaie cu topoare și securi

Scandalagii implicați în această altercație nu au ezitat să folosească instrumente precum topoare, securi, lopeți și chiar scânduri smulse din garduri pentru a-și ataca adversarii. Confruntarea sângeroasă a persistat până la intervenția forțelor de poliție mascați.

ADVERTISEMENT

În urma violențelor, patru persoane au fost transportate la Spitalul Județean Maramureș pentru îngrijiri medicale, în timp ce alte 13 au fost duse la sediul Poliției pentru investigații suplimentare.

Ce au transmis polițiștii maramureșeni

Un comunicat oficial emis de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș detaliază cum au fost alertate forțele de ordine prin apel 112 să se deplaseze în localitatea Chelința, unde un scandal a luat amploare.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, 3 martie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin apel 112 să se deplaseze în localitatea Chelința, unde are loc un scandal.

În urma deplasării la fața locului a echipajelor de poliție din cadrul Poliției Orașului Ulmeni și ai Secției 3 Fărcașa, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș, a fost aplanat conflictul produs pe fondul unor neînțelegeri între mai multe persoane, care s-au agresat reciproc.

ADVERTISEMENT

În urma încăierării trei femei cu vârste de 23, 45 și 50 de ani și un tânăr în vârstă de 24 de ani, au suferit leziuni și au fost transportați la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Maramureș.

Dosare penale pentru autorii incidentului

Forțele de poliție au reușit să calmeze spiritele și să pună capăt confruntării dintre părți, intervenind cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș.

ADVERTISEMENT

Poliția desfășoară investigații pentru a stabili cu exactitate circumstanțele evenimentului, iar mai multe dosare penale au fost deschise, ce includ acuzații de tulburare a ordinii și liniștii publice, încăierare și lovire sau alte violențe.

ADVERTISEMENT
Tags: