News

Scandal uriaș într-o cofetărie din Târgu-Jiu. Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie cu săbii și cuțite

A fost scandal monstru într-o cofetărie din Târgu-Jiu, acolo unde mai mulți bărbați s-au luat la bătaie cu săbii și cuțite. Mascații au fost mobilizați.
31.10.2023 | 09:38
Scandal urias intro cofetarie din TarguJiu Mai multi barbati sau luat la bataie cu sabii si cutite
Scandal soldat cu răniți la o cofetărie din Târgu Jiu, mai mulți bărbați s-au luat la bătaie cu săbii și cuțite. Sursa foto: capturi Gorjeanul.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O cofetărie din Târgu Jiu a fost, luni, scena unui scandal uriaș. Aici, mai mulți bărbați s-au luat la bătaie cu săbii și cuțite, iar două persoane s-au ales cu răni destul de importante.

Scandal soldat cu răniți la o cofetărie din Târgu Jiu, mai mulți bărbați s-au luat la bătaie cu săbii și cuțite

Scandalul din județul Gorj a început după ce doi bărbați s-au luat la ceartă la masă. În foarte scurt timp, mai mulți indivizi s-au alăturat disputei. Dată fiind amploarea conflictului, martorii au cerut ajutor de la autorități.

ADVERTISEMENT

Astfel, a fost nevoie de intervenția trupelor speciale ale poliției pentru a calma spiritele. Pe lângă mascați, la fața locului au mai ajuns o mașină a oamenilor legii, dar și o ambulanță.

Nu a fost doar o dispută fizică în interiorul cofetăriei. Din datele Antena 3, scandalagiii s-au luat la bătaie cu săbii și cuțite, iar personalul cofetăriei și clienții, inclusiv copii, s-au auto-evacuat de urgență.

ADVERTISEMENT

Acest conflict s-a încheiat abia atunci când la faţa locului au ajuns forțele de ordine. În acest moment, cei de la poliție încearcă să afle care a fost cauza producerii scandalului.

Două persoane au ajuns la spital cu răni destul de serioase

În urma acestui conflict, două persoane au ajuns la spital cu răni grave, iar alți trei bărbați au primit îngrijiri medicale la fața locului. Dintre cei doi bărbați care au ajuns la SJU Târgu Jiu, unul prezintă o plagă la cap, fără să-i pună viața în pericol. Celălalt are răni ușoare, potrivit cadrelor medicale.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Jandarmeriei au venit cu un comunicat. Ei anunță că apelurile la 112 au semnalat un scandal între 6-7 persoane la o cofetărie din oraș, iar la fața locului ”a fost direcționată echipa de intervenție care, împreună cu efectivele de poliție au aplanat situația conflictuală și au condus la sediul poliției patru persoane implicate în scandal pentru luarea măsurilor legale”.

Tot în această toamnă, un scandal similar a fost raportat în Vrancea. Luna trecută, membrii a două clanuri rivale s-au luat la ceartă, apoi s-au încăierat folosind bâte, cuțite și săbii. Și atunci, la locul incidentului au fost mobilizate mai multe forțe de intervenție.

ADVERTISEMENT

În final, polițiștii și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vrancea și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea au intervenit imediat. Au fost identificați și încătușați șapte indivizi. Ei au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Focșani.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vremea se schimbă radical în următoarele ore
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce...
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele