Life

Bătrânul de 85 de ani de la Românii au talent care a impresionat pe toată lumea. Matei Jane: „Lăsați-mă să cânt, că nu mai pot”

Un bătrân de 85 de ani care a urcat pe scena de la Românii au talent i-a impresionat pe jurați, dar și pe cei din public.
08.04.2023 | 00:25
Batranul de 85 de ani de la Romanii au talent care a impresionat pe toata lumea Matei Jane Lasatima sa cant ca nu mai pot
Bătrânul de 85 de ani de la Românii au talent care a impresionat pe toată lume. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emisiunea Românii au talent este una plină de surprize. În fiecare vineri seară cunoaștem noi povești de viață, dar și numeroase talente. În această noapte însă, cei patru jurați, dar și cei prezenți în public au fost de-a dreptul surprinși de mai multe momente.

Moment emoționant de la Românii au talent

După ce pe scena de la Românii au talent a urcat bărbatul care spunea că este fiul Regelui Charles, surprizele au continuat. Matei Jane a venit și el în fața juraților și a făcut furori pe scenă. Bătrânul de 85 de ani nu a ținut cont de toți cei care l-au privit și a făcut totul cu pasiune. A iubit muzica încă din copilărie și iată că a decis să îi impresioneze și pe cei patru jurați.

ADVERTISEMENT

Iar asta a și reușit să facă, într-un timp foarte scurt. Bătrânul de la Românii au talent a învățat să cânte la numeroase instrumente muzicale. Știe să cânte la pian, caval, fluier, cimpoi, dar și ocarină și o face meu cu pasiune. A mai cântat în fața publicului, a mai participat la diferite emisiuni televizate, iar mereu este fericit să împărtășească cu alții experiența sa.

Deși are 85 de ani, Matei Jane nu își arată deloc vârsta și continuă să își urmeze pasiunea. Dovada cea mai clară e faptul că a urcat pe scena de la Românii au talent dorindu-și să le demonstreze oamenilor că vârsta nu contează și oricine poate să facă ceea ce își dorește.

ADVERTISEMENT

Bărbatul vine din județul Olt, din comuna Stoicănești, iar Mihai Bobonete a vrut să afle secretul său. Se pare însă că acesta a ales să își urmeze doar pasiunea și să nu renunțe niciodată la visul său. Și iată că această atitudine l-a adus chiar pe scena de la Românii au talent.

Matei Jane, dialog spumos cu Mihai Bobonete și Andi Moisescu

Întrebat de faimosul actor din Las Fierbinți dacă a băut în tinerețe, ori dacă a fumat, se pare că la acest capitol, Matei Jane a fost un om cât se poate de strict. ”Am băut ca ăla cinstit, nu ca bețivanul. Omul care bea și fumează, ăla nu face casă în viață. Eu am făcut, că nu am băut”, a mărturisit bărbatul.

ADVERTISEMENT

Mai departe, Andi Moisescu a vrut să afle mai multe despre viața personală a bărbatului. Acesta l-a întrebat cum mai stă treaba cu ”mândrele” și cum a fost în tinerețe, însă răspunsul bătrânului de 85 de ani a fost unul de-a dreptul surprinzător.

”La tinerețe? Păi am uitat! Acum, la bătrânețe, să nu mă întrebați. Lăsați-mă să cânt, că nu mai pot”, a spus Matei Jane. Mai departe, bătrânul a primit patru de da din partea juraților, astfel că va putea fi văzut și în etapa următoare a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Amintim că tot în ediția de vineri, 7 aprilie, la Românii au talent l-am putut vedea și pe Pavel Bartoș cu un ”număr deosebit”. Prezentatorul show-ului a reușit să o sperie teribil pe colega lui, Andra, dar și pe ceilalți jurați.

ADVERTISEMENT