Life

Bătut de Vladimir Drăghia în cușcă, Cornel Păsat îl ironizează crunt: ”Nici nu știe cum a câștigat”

Cornel Păsat și Vladimir Drăghia s-au înfruntat, de curând, în cușca MMA în cadrul galei RXF, victoria revenind înotătorului.
08.11.2023 | 14:00
Batut de Vladimir Draghia in cusca Cornel Pasat il ironizeaza crunt Nici nu stie cum a castigat
Cornel Păsat, în ciuda eforturilor făcute de soția lui, nu l-a putut învinge pe Vladimir Drăghia, în cușca MMA / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Deşi seara meciului din cadrul galei MMA a fost una cu ghinion pentru Cornel Păsat, dansatorul îşi asumă cu bărbăţie înfrângerea şi nu lasă deloc capul plecat. Ştie exact unde şi cum a greşit şi pare să accepte eşecul ca un adevărat campion. Ba mai mult, nu este deloc dezarmat de finalul meciului şi susţine că şi-ar dori şi o revanşă, alături de Vladmir Drăghia! Astăzi, aflăm tot ce nu s-a văzut înainte şi în timpul galei de MMA.

Cornel Păsat explică înfrângerea cu Vladimir Drăghia: accidentările repetate

Deşi, teoretic, a avut trei luni la dispoziţie pentru a se antrena, alături de Denis Ceauşu de la Absoluto şi George Zănoagă sau Bogdan Mocanu, din cauza multiplelor accidentări din sala de forţă, Cornel Păsat s-a antrenat, în total, doar o lună şi jumătate. Încă din prima zi a suferit o accidentare la nivelul bicepsului, care i-a dat multe bătăi de cap ulterior.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, tot din cauza accidentărilor, dansatorul a fost nevoit să facă recuperare şi acasă. Chiar şi aşa, deşi putea renunţa să participe la meci, a ales să ducă antrenamentele la bun sfârşit şi să încerce să-şi doboare adversarul. Şi-a asumat până la capăt riscul unei înfrângeri.

Cea care l-a ajutat şi fizic, şi psihic, a fost nimeni alta decât Bianca, aleasa inimii sale, care i-a fost alături minut de minut.  Deşi iniţial aceasta l-a sfătuit să nu intre în gala RXF, de teama unei posibile accidentări, ulterior partenera a fost trup şi suflet alături de el. Ba chiar era prezentă şi la unele antrenamente, unde venea însoţită alături de fiul lor!

ADVERTISEMENT

„Recuperarea de acasă, cu Bianca, a făcut minuni. Mi-a redat mobilitatea. Bianca m-a făcut dintr-o persoană statică, una foarte mobilă. Îi mulţumesc mult soţiei mele că a făcut minuni cu corpul meu!”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Cornel Păsat despre pregătirea luptei cu Vladimir Drăghia.

Recuperarea fizică nu a fost însă singurul capitol în care soţia lui Cornel l-a ajutat pe acesta. Bianca a fost omul din culise, care l-a îndrumat pe toate planurile. Totul, pentru a ieşi învingător în faţa lui Vladimir Drăghia. „Bianca tocmai a absolvit cursurile de consultant nutriţionist şi m-a ajutat mult şi cu nutriţia pentru acest tip de sport”, ne-a mai spus Cornel Păsat.

ADVERTISEMENT

Cornel Păsat, ironii dure pentru Vladimir

Cu tot ajutorul din partea soţiei şi cu toată susţinerea fiului lor însă, meciul nu s-a terminat favorabil pentru Cornel. Pentru că a intrat în cuşcă cu atâtea accidentări la activ, la nivelul bicepsului şi al genunchilor, înfrângerea a fost inevitabilă, susţine el.

Deşi în primă fază a intrat în cuşcă doar cu gândul de a face spectacol, fără a avea nimic personal de împărţit cu Vladimir Drăghia, Cornel recunoaşte acum că s-a simţit deranjat de una dintre declaraţiile făcute de înotător. După ce a învins, Vladimir a cerut un adversar mai bun decât Cornel.

ADVERTISEMENT

Să mirosim aici… puţină sfidare sau doar prea multă adrenalină după marele câştig? Nu ştim motivaţia din spatele afirmaţiei lui Vladimir, însă un lucru e cert: Cornel s-a simţit lezat. Și îi răspunde, prin intermediul FANATIK, cu o ironie ”tăioasă”.

„Nici măcar nu ştia cum a obţinut această victorie. A trebuit să îi explic eu după. Înţeleg că poate era doar euforia de acolo. După, Vladimir a revenit la sentimente mai bune”, spune Cornel. Mai mult, ne-a precizat el, vrea și revanșa, cât de curând se poate.

„I-am cerut revanşa după meci, dar a refuzat-o. Poate se mai gândeşte!”, ne-a spus Cornel, dovadă că nici numeroasele accidentări, nici înfrângerea nu l-au dezarmat deloc. Iar Cornel explică de ce oare să fi fost Vladimir atât de rezervat cu privire la revanşă. „Dacă îmi refuză revanşa, e conştient de potenţialul meu ca lupător!”, presupune Cornel.

ADVERTISEMENT
Anul 2023, cel mai călduros an din istorie. Avertismentul specialiştilor: temperaturile vor continua...
Anul 2023, cel mai călduros an din istorie. Avertismentul specialiştilor: temperaturile vor continua să crească în urma încălzirii globale
Ce lovitură pentru Real Madrid! Florentino Perez l-a convins pe celebrul antrenor și...
Ce lovitură pentru Real Madrid! Florentino Perez l-a convins pe celebrul antrenor și au bătut palma
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Cum se menţine Gigi Becali într-o formă excelentă la 65 de ani. Alimentul...
Cum se menţine Gigi Becali într-o formă excelentă la 65 de ani. Alimentul pe care-l mănâncă absolut în fiecare zi de ani de zile
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
RUSIA CUTREMURĂ direct România! Lovitură ISTORICĂ de la Moscova
RUSIA CUTREMURĂ direct România! Lovitură ISTORICĂ de la Moscova
Românii nu mai vor să muncească în străinătate, nici măcar temporar
Românii nu mai vor să muncească în străinătate, nici măcar temporar
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Scandal monstruos între Maria Ilioiu și Bianca Giurcă de la Insula Iubirii: ”Ești...
Scandal monstruos între Maria Ilioiu și Bianca Giurcă de la Insula Iubirii: ”Ești fake din cap și până-n picioare. M-ai copiat. Dacă te prind îți rup părul ăla...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!