Life

Băutura, bat-o vina! Cabral i-a dat de gol pe Virgil Ianțu și Răzvan Fodor, buni ”prieteni” cu paharul: „Ceva de Doamne ferește!”

Cabral a vorbit despre viciul comun pe care îl au doi dintre prietenii săi cei mai buni, Virgil Ianțu și Răzvan Fodor. Prezentatorul de la PRO TV nu s-a sfiit să îi ”deconspire”.
19.07.2022 | 16:42
Bautura bato vina Cabral ia dat de gol pe Virgil Iantu si Razvan Fodor buni prieteni cu paharul Ceva de Doamne fereste
Cabral a vorbit despre viciul prietenilor săi, Virgil Ianțu și Răzvan Fodor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cabral i-a ”pârât” pe trei din cei mai buni prieteni ai săi, cunoscuți de o țară întreagă. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica sosurilor picante, prezentatorul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost nevoit să spună numele a trei prieteni pe care îi știe lumea cărora le place să tragă la măsea.

Cabral i-a dat de gol pe Virgil Ianțu și Răzvan Fodor

Realizatorul tv a izbucnit în râs când a citit întrebarea și nu s-a eschivat deloc. A dat repede trei nume și a oferit și câteva detalii despre bețiile pe care le-au tras persoanele în cauză.

ADVERTISEMENT

Pentru că știe că persoanele nominalizate țin la el și nu se vor supăra, și-a permis inclusiv să glumească pe seama lor. La un moment dat, Adela Popescu, prezentă și ea în platou, i-a cerut lui Cabral să se oprească pentru că s-ar putea să rămână fără prieteni.

Cei trei aflați în discuție sunt Virgil Ianțu, Răzvan Fodor și actorul Cătălin Neamțu. Despre Ianțu, Cabral a povestit, mai în glumă, mai în serios, că l-a lăsat odată într-o zi de joi la restaurant și l-a cules abia duminică de acolo, insinuând că a rezistat la băutură zile întregi la rând, lucru care l-a uimit destul de mult.

ADVERTISEMENT

„L-am lăsat joi în restaurant și l-am găsit duminică. Am stat cu el câteva ore, m-am dus acasă, m-am dus la muncă și apoi m-am întors. Era acolo, neschimbat. Avea șervețele umede. Stai să vezi enzima. Eu mi-am făcut cruce. Duminică l-am lăsat pe Fodor. I-am zis, Fodore, când terminați aici, achitați nota, și-l duci pe ăsta acasă.

Duminică la 00 noaptea m-a sunat planor. Între timp s-au schimbat și lăutarii. Nu știu cât s-a stat. Pe Neamțu dacă îl întrebi el zice că nu bea alcool. El zice că doar gustă. Cred că are și el vreo două enzime”, a istorisit Cabral la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Legat de ”enzimă”, Ianțu povestise în podcastul lui Măruță că nu a avut de suferit din cauza acestui viciu, pentru că ar avea o enzimă care-l face rezistent indiferent de cât de mult alcool ar consuma.

„Lasă-mă în pace cu scârțâitul tău. E ceva de Doamne ferește”

„Ianțu e deștept, e frumos, mă rog, devreme acasă nu mai e. E căsătorit cu o femeie frumoasă și ea, săraca, s-a gândit, ce să mintă ăsta al meu ca să nu zică lumea că e bețiv. A băgat-o pe asta cu enzima. Ianțu pe mine nu se va supăra niciodată”, a adăugat Cabral.

ADVERTISEMENT

Un alt personaj celebru pe seama căruia Cabral a glumit a fost Răzvan Fodor. Prezentatorul „Ce spun românii” l-a și imitat la un moment dat. Măruță încerca să dreagă busuiocul, atrăgându-i din când în când atenția lui Cabral că persoanele cu pricina s-ar putea să se supere.

Cabral a zis că Irina Fodor pentru el este o sfântă și că l-a făcut om pe Fodor, însă Măruță i-a reamintit colegului său de la PRO că Răzvan avea o carieră și înainte, pomenind de trupa Krypton.

„Fi-ți-ar rockstar-ul de râs, când venea cu părul ăla. Lasă-mă în pace cu scârțâitul tău. E ceva de Doamne ferește!”, a încheiat Cabral.

ADVERTISEMENT
Tags: