Life

Băutura, bat-o vina! Cabral i-a dat de gol pe Virgil Ianțu și Răzvan Fodor, buni ”prieteni” cu paharul: „Ceva de Doamne ferește!”

Cabral a vorbit despre viciul comun pe care îl au doi dintre prietenii săi cei mai buni, Virgil Ianțu și Răzvan Fodor. Prezentatorul de la PRO TV nu s-a sfiit să îi ”deconspire”.
19.07.2022 | 16:42
Bautura bato vina Cabral ia dat de gol pe Virgil Iantu si Razvan Fodor buni prieteni cu paharul Ceva de Doamne fereste
Cabral a vorbit despre viciul prietenilor săi, Virgil Ianțu și Răzvan Fodor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cabral i-a ”pârât” pe trei din cei mai buni prieteni ai săi, cunoscuți de o țară întreagă. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica sosurilor picante, prezentatorul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost nevoit să spună numele a trei prieteni pe care îi știe lumea cărora le place să tragă la măsea.

Cabral i-a dat de gol pe Virgil Ianțu și Răzvan Fodor

Realizatorul tv a izbucnit în râs când a citit întrebarea și nu s-a eschivat deloc. A dat repede trei nume și a oferit și câteva detalii despre bețiile pe care le-au tras persoanele în cauză.

ADVERTISEMENT

Pentru că știe că persoanele nominalizate țin la el și nu se vor supăra, și-a permis inclusiv să glumească pe seama lor. La un moment dat, Adela Popescu, prezentă și ea în platou, i-a cerut lui Cabral să se oprească pentru că s-ar putea să rămână fără prieteni.

Cei trei aflați în discuție sunt Virgil Ianțu, Răzvan Fodor și actorul Cătălin Neamțu. Despre Ianțu, Cabral a povestit, mai în glumă, mai în serios, că l-a lăsat odată într-o zi de joi la restaurant și l-a cules abia duminică de acolo, insinuând că a rezistat la băutură zile întregi la rând, lucru care l-a uimit destul de mult.

ADVERTISEMENT

„L-am lăsat joi în restaurant și l-am găsit duminică. Am stat cu el câteva ore, m-am dus acasă, m-am dus la muncă și apoi m-am întors. Era acolo, neschimbat. Avea șervețele umede. Stai să vezi enzima. Eu mi-am făcut cruce. Duminică l-am lăsat pe Fodor. I-am zis, Fodore, când terminați aici, achitați nota, și-l duci pe ăsta acasă.

Duminică la 00 noaptea m-a sunat planor. Între timp s-au schimbat și lăutarii. Nu știu cât s-a stat. Pe Neamțu dacă îl întrebi el zice că nu bea alcool. El zice că doar gustă. Cred că are și el vreo două enzime”, a istorisit Cabral la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Legat de ”enzimă”, Ianțu povestise în podcastul lui Măruță că nu a avut de suferit din cauza acestui viciu, pentru că ar avea o enzimă care-l face rezistent indiferent de cât de mult alcool ar consuma.

„Lasă-mă în pace cu scârțâitul tău. E ceva de Doamne ferește”

„Ianțu e deștept, e frumos, mă rog, devreme acasă nu mai e. E căsătorit cu o femeie frumoasă și ea, săraca, s-a gândit, ce să mintă ăsta al meu ca să nu zică lumea că e bețiv. A băgat-o pe asta cu enzima. Ianțu pe mine nu se va supăra niciodată”, a adăugat Cabral.

ADVERTISEMENT

Un alt personaj celebru pe seama căruia Cabral a glumit a fost Răzvan Fodor. Prezentatorul „Ce spun românii” l-a și imitat la un moment dat. Măruță încerca să dreagă busuiocul, atrăgându-i din când în când atenția lui Cabral că persoanele cu pricina s-ar putea să se supere.

Cabral a zis că Irina Fodor pentru el este o sfântă și că l-a făcut om pe Fodor, însă Măruță i-a reamintit colegului său de la PRO că Răzvan avea o carieră și înainte, pomenind de trupa Krypton.

„Fi-ți-ar rockstar-ul de râs, când venea cu părul ăla. Lasă-mă în pace cu scârțâitul tău. E ceva de Doamne ferește!”, a încheiat Cabral.

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”