Life

Cove, adus în discuție de Cabral, de față cu Adela Popescu. Cum a tachinat-o pe prezentatoare: „Te referi la mine?”

Cove și Adela Popescu au făcut show în emisiunea lui Măruță, oferind câteva dintre cele mai amuzante momente din istoria rubricii sosurilor picante. Cum a ajuns Cove subiect de discuție?
19.07.2022 | 16:04
Cove adus in discutie de Cabral de fata cu Adela Popescu Cum a tachinato pe prezentatoare Te referi la mine
Adela Popescu și Cabral, invitați în emisiunea lui Măruță. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Cabral au acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa în rubrica sosurilor picante. Cei doi au primit întrebări care i-au pus în încurcătură.

Cove, adus în prim-plan de Cabral. Reacția Adelei Popescu

Prezentatoarea „Vorbește lumea” l-a uimit pe Măruță cu câteva din numele pe care le-a oferit, fără să citească însă și întrebările. Adela a mâncat de mai multe ori picant. I-a cerut imediat realizatorului tv să rupă întrebările.

ADVERTISEMENT

Cabral a fost ceva mai curajos și a răspuns la întrebări fără să evite prea multe dintre subiecte. La un moment dat, în discuție a fost adus Cove, fostul coleg de platou al Adelei Popescu, între timp plecat la Prima TV.

Cabral a fost întrebat care este vedeta despre care nu credea niciodată ca va fi coleg cu el la PRO TV. Acesta a dat numele lui Gabriel Coveșeanu. Răspunsul a surprins-o și pe Adela Popescu, mai ales că s-a zvonit de-a lungul timpului că vedeta s-ar fi ciondănit din când în când cu Cove pe vremea când prezentau împreună.

ADVERTISEMENT

„Ritmul lui era un pic diferit față de al nostru, ăstora din PRO. Când a venit aici a dat dovadă că a fost mai bun decât unii dintre noi”, este explicația dată de Cabral pentru numele lui Cove. Adela a sărit imediat: „Te referi la mine?”. „Nu, mă refer la Ciucă (n.r.: colegul lui Măruță)”, a răspuns amuzat Cabral în emisiunea „La Măruță”.

Gluma pe care învățat-o Adela de la Anisia Gafton

Adela Popescu a mâncat cele mai multe bulete de cașcaval cu sos picant. Vedeta a refuzat să citească întrebările primite de la Măruță. A dat o serie de nume precum Andreea Marin, Denis Ștefan, Dan Bordeianu, Mihai Petre și Andrei Aradits. Din păcate, publicul nu a putut afla despre ce era vorba în propoziție.

ADVERTISEMENT

Trecând de la una la alta, Adela a făcut la un moment dat și o glumă. Este vorba de o glumă pe care a auzit-o prima oară la Anisia Gafton: „Din minte au ieșit mai mulți bărbați decât au intrat”. Replica venită din senin a stârnit hohote de râs în platoul lui Măruță.

Cei doi prezentatori ai emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” au vorbit și despre noul sezon al show-ului care se va filma de data asta în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

„Prezentatorul stă în condiții mult mai bune decât cei din tabără. Majoritatea timpului îl petrece cu concurenții”, a dezvăluit Cabral despre emisiunea pentru care va pleca în America Latină cu Adela Popescu.

ADVERTISEMENT