Băutura care purifică organismul și menține creierul sănătos. Medicul Vlad Ciurea i-a dezvăluit secretul. Se beau două pahare în fiecare dimineață. De ce alte obiceiuri trebuie să mai țină cont oamenii pentru un stil de viață echilibrat.
Licoarea care curăță corpul și păstrează creierul în condiții optime. Neurochirurgul Vlad Ciurea recomandă consumul a două pahare. Renumitul doctor consideră că o anumită băutură este ideală pentru organism ca să funcționeze în parametrii normali.
Cum trebuie consumată aceasta, de fapt, pentru a avea parte de beneficiile dorite. În plus, medicul îi sfătuiește pe oameni să-și înceapă fiecare dimineață mai devreme, în liniște, și cu ferestrele de la cameră larg deschise pentru a intra aerul curat.
De asemenea, e bine să începem ziua cu câteva exerciții de inspirație și expirație. Potrivit unui profesor din Academia rusă, care a locuit o perioadă în Siberia, se poate trăi până la 150 de ani cu aerul curat din Siberia.
„Aerul acela să intre în plămâni. Acele mici exerciții fizice ajută creierul să se încălzească, să pornească toate circuitele. Apoi, să bem două pahare de apă la temperatura camerei.
Primul este extraordinar, pentru că evacuează toate «dejectele» tubului digestiv. Al doilea pahar cu apă este foarte bun pentru că intră în circulație și pune «locomotiva» în mișcare”, a mărturisit prof. dr. Vlad Ciurea la Antena 3 CNN.
Medicul Vlad Ciurea a explicat care sunt motivele pentru care se beau două pahare de apă plată pe stomacul gol. Celebrul neurochirurg susține că este foarte important să ne revitalizăm după o noapte de somn.
Prima băutură consumată dimineața trebuie să fie neapărat apa, nicidecum cana de cafea. De asemenea, în pahar nu trebuie să se pună gheață sau alte ingrediente, însă lămâia se poate adăuga cu mare încredere.
„Această bijuterie pe care ne-a dat-o Dumnezeu, cu care vorbim, ne certăm, ne împăcăm, iubim, construim, procesăm, facem o țară din ce în ce mai frumoasă, trebuie ţinută în activitate.
Mai mult, să-l ținem și normal și sănătos. Această activitate de mentenanță a creierului implică foarte multe elemente. Trebuie să începem încă de dimineață, cu primele raze de soare și cu un zâmbet. Să gândim pozitiv.
Să ne uităm la ce este frumos și chiar dacă lucrurile nu sunt chiar cum gândim noi, să deschidem geamul, să inspirăm aer curat dimineața, să fim extrem de optimiști și să gândim la ce va fi peste zi, bine și foarte bine”, a mai spus Vlad Ciurea, pentru aceeași sursă.