Life

Bebe Cotimanis a avut un oaspete de seamă de Paște. Actorul din serialul care a făcut furori în România i-a făcut o vizită

Bebe Cotimanis a avut un invitat deosebit de Paște. Este vorba despre un faimos actor dintr-un serial care a făcut furori în România și nu numai.
19.04.2023 | 07:31
Bebe Cotimanis a avut un oaspete de seama de Paste Actorul din serialul care a facut furori in Romania ia facut o vizita
Bebe Cotimanis a avut un oaspete de seamă de Paște. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bebe Cotimanis a avut parte de o companie aparte de Paște. Faimosul actor din serialul Vlad a avut un invitat special acasă. Este vorba despre un mare actor dintr-un celebru dintr-un serial american apreciat atât în România, cât și în alte părți ale globului.

Bebe Cotimanis a avut un oaspete deosebit de Paște

De Paște, Bebe Cotimanis l-a avut oaspete pe actorul Robert Knepper. Numele lui este cunoscut publicului larg după rolul interpretat în serialul Prison Break. Acesta l-a jucat pe Theodore „T-Bag”, un personaj pe care mulți și-l amintesc.

ADVERTISEMENT

Robert Knepper a venit în vizită la Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, unde a petrecut Paștele. S-ar părea că actorul a petrecut câteva zile bune în casa celor doi actori din comuna argeșeană Bogați. Iar Bebe Cotimanis din serialul Vlad nu este singurul pe care actorul american îl cunoaște.

Acesta este bun prieten și cu actrița Ada Dumitru, fiica Iuliei. Cei doi au jucat împreună în filmele ”Enclave” și ”The Pact”, astfel că nu e de mirare de ce acesta a ajuns la familia Cotimanis în perioada sărbătorilor pascale.

ADVERTISEMENT
Robert Knepper a venit în vizită la Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru de Paște. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
Robert Knepper a venit în vizită la Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru de Paște. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik

Trebuie menționat că Ada Dumitru este fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis. De altfel tânăra este considerată și una dintre cele mai apreciate actrițe din Europa de Est. Am putut să o vedem inclusiv la Survivor România, unde din păcate a fost eliminată din motive medicale.

Robert Knepper a participat și la Slujba de Înviere

Cât despre Bebe Cotimanis, actorul a decis să se retragă în Argeș de ceva timp. Anterior, acesta a ocupat și funcția de director al Teatrului Alexandru Davila din Pitești. În ceea ce privește vizita lui Robert Knepper, actorul a urmat tradițiile de Paște ca la carte în timpul vizitei sale.

ADVERTISEMENT

Acesta a participat inclusiv la slujba de Înviere la biserica cu hramul Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul, din Ștefănești Sat, oficiată de preotul Cristian Dragomirescu. De asemenea, el s-a bucurat de un cadou aparte din partea părintelui.

Este vorba despre un album cu portrete realizate de aceasta. Chiar el le-a povestit celor de la Adevărul că a rămas surprins în momentul în care a văzut oaspetele special al lui Bebe Cotimanis și al Iuliei.

ADVERTISEMENT

”Bebe Cotimanis oricum îmi zisese că vine la mine la biserică să ia Lumină, știam de la Iulia că vine și cu un actor american, dar nu știam cine e. Însă tinerii fremătau la vederea lui. Nu le venea sa creadă.

După ce a venit Bebe cu el in altar și ne-am întreținut puțin, m-am uitat pe Google sa văd cine este și am zis: . I-a plăcut mult albumul meu cu portrete și chiar intenționez să fac o expoziție în Statele Unite”, a declarat, într-un interviu acordat pentru ”Adevărul”, preotul Cristian Dragomirescu.

ADVERTISEMENT