News

Un bebeluș de 8 luni a fost găsit mort într-o localitate din Maramureș. Primele constatări ale poliției

Tragedie în județul Maramureș. Un bebeluș de 8 luni a fost găsit mort în casă. În ciuda intervenției echipajelor SMURD, copilașul nu a mai putut fi salvat.
13.12.2022 | 19:27
Un bebelus de 8 luni a fost gasit mort intro localitate din Maramures Primele constatari ale politiei
Tragedie în Maramureș. Bebeluș de 8 luni, găsit mort în casă. Sursa foto: ndtv.com
ADVERTISEMENT

Marți, 13 decembrie, la primele ore ale zilei, o tragedie fără margini a zguduit o micuță așezare din nordul țării.

Tragedie în Maramureș. Bebeluș de 8 luni, găsit mort în casă

În jurul orei 7.00, agenții de poliție din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 de către un echipaj SMURD cu privire la faptul că un bebeluș a fost găsit mort în locuința sa din Mireșu Mare.

ADVERTISEMENT

Ajunși la locul indicat, polițiștii au constatat că aceste informații se confirmă. Anterior, la fața locului se deplasase un echipaj medical.

Doctorii au încercat, prin manevre de resuscitare, să salveze viața micuței de doar 8 luni de zile.

ADVERTISEMENT

Primele constatări ale poliției în cazul din Maramureș

Din informațiile preliminare ale poliției, nu se pune problema ca bebelușul să fi fost agresat de părinți sau de alte persoane. Anchetatorii spun că pe trupul micuței nu s-au depistat urme de violență.

”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, în urma manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul SMURD, a fost declarat decesul minorei de 8 luni.

ADVERTISEMENT

În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență”, au transmis cei de la IPJ Maramureş.

Trupul bebelușului a ajuns la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. În funcţie de aceste analize, poliţiştii vor continua cercetările.

ADVERTISEMENT

Tot în comuna Mireșu Mare, un alt caz tragic a avut loc în urmă cu cu cinci ani. În septembrie 2017, un bebeluș a fost găsit aruncat într-un râu, în zona comunei din județul Maramureș, la doar câteva ore de la naștere.

Chiar mama se pare că l-ar fi aruncat în râu, la scurt timp după ce l-a adus pe lume.

Copilul a fost descoperit atunci de o asistentă medicală, care își petrecea concediul în zonă. Din fericire, bebelușul a fost găsit la timp, el ajungând ulterior la spital pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

ADVERTISEMENT