Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Becali a vorbit despre „căluții Ferrari ai lui Gigi”. „Tată, am fost noi prea năucitori!”

Gigi Becali și-a lăudat „căluții Ferrari”. Patronul FCSB este încântat de jucătorii săi din ofensivă, care i-au asigurat avans în clasamentul SuperLigii.
23.12.2023 | 19:18
Becali a vorbit despre calutii Ferrari ai lui Gigi Tata am fost noi prea naucitori
Becali a vorbit despre „căluții Ferrari ai lui Gigi”. „Tată, am fost noi prea năucitori!”. FOTO: Fanatik/Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul FCSB este în culmea fericirii după ultimele rezultate înregistrate pe echipa sa, care i-au adus un avans liniștitor în fruntea clasamentului din SuperLiga.

Gigi Becali, în extaz după FCSB – Hermannstadt 3-0 și Poli Iași – FCSB 1-3. Ce mesaj a transmis

Etapa a 20-a din SuperLiga a fost una perfectă pentru FCSB. După victoria cu Hermannstadt la scor de neprezentare și după ce s-au încurcat contracandidatele la titlu. Lucrurile au mers bine și în ultima rundă din 2023, 21, astfel că roș-albaștrii au acum un avans de opt puncte în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT

„Noi dacă jucăm așa, nu ne poate sta nimeni în cale. Eu am vorbit și cu patronul de la Sibiu. I-am zis că nu trebuie să fie supărat. Nu că ai echipa slabă, dar nouă nu ne poate sta nimeni în cale. Am jucat în viteză și din prima.

Nici măcar din două atingeri. Din prima! Năceuști adversarul! I-am năucit, nu mai știau încotro să o apuce. Ce vină oamenii? Și golurile, dar viteza jocului.

ADVERTISEMENT

E posibil ca Lixandru să fie piesa principală care a făcut să jucăm așa. Fără Băluță nu mai jucăm așa rapid. E posibil că l-am avut și pe Tavi, care a fost acolo în mijloc și n-a pierdut mingile.

Ăla (n.r. – Compagno) dacă pierde mingile, ce să faci? Dacă ajunge acolo și e cap de linie distrugi echipa. Stai să vedem, poate joacă Băluță atacant, că joacă și mai bine acolo. Dacă poate să joace Luis Phelipe în dreapta.

ADVERTISEMENT

(n.r. – deci, cum i-ați zis patronului de la Hermannstadt?) Tată, nu mai fi supărat. Am fost noi prea năucitori! Nu aveai ce să faci”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FCSB a încheiat perfect 2023, cu victorii în partidele cu Hermannstadt și Poli Iași. Și astfel are un avans consistent față de urmăritoare. Opt puncte peste CFR Cluj, 10 peste Universitatea Craiova și 11 mai multe decât Rapid.

ADVERTISEMENT

DISCUTIA Gigi Becali cu PATRONUL lui Hermannstadt, dupa FCSB - Hermannstadt 3-0

Tags:
1,40 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB - UTA Arad