Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Becali, analiză pe arbitraj: “CFR nu mai are prietenie cu FRF. Doar legătura de ungurime cu Istvanii”

Gigi Becali a făcut o analiză pe arbitraj. Patronul celor de la FCSB a explicat că CFR Cluj nu mai este favorizată de toți arbitrii și că este o altă echipă care i-a luat locul.
02.10.2023 | 14:22
Becali analiza pe arbitraj CFR nu mai are prietenie cu FRF Doar legatura de ungurime cu Istvanii
Gigi Becali a făcut o analiză pe arbitraj. Patronul celor de la FCSB a explicat că CFR Cluj nu mai este favorizată de toți arbitrii și că este o altă echipă care i-a luat locul.
ADVERTISEMENT

Deciziile arbitrilor din ultima perioadă au fost foarte controversate și dur caracterizate de mai mulți oameni din fotbal. Despre acest capitol a vorbit și patronul de la FCSB. Gigi Becali a făcut o analiză pe arbitraj, iar acesta a tras o nouă concluzie. Finanțatorul “roș-albaștrilor” este de părere că în locul celor de la CFR Cluj este o altă echipă care primește ajutor.

Becali, analiză pe arbitraj: “CFR nu mai are prietenie cu FRF”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a făcut o analiză pe arbitraj. Patronul celor de la FCSB susține că CFR Cluj nu mai are parte de ajutor de la arbitraj, așa cum au avut în trecut. Finanțatorul “roș-albaștrilor” este de părere că Rapid este noua echipă care are parte de genul acesta de avantaje.

ADVERTISEMENT

“Are prietenie mai mare Rapidul cu Federația decât CFR Cluj, care nu mai are prietenie cu Federația. CFR are doar niște rădăcini vechi. S-a văzut că nu îi mai ajută nimeni pe CFR. Numai Istvanii care au legătura de sânge, de ungurime. Istvanii țin cu ei și au legătură acolo. Stau în Cluj și au prietenie cu ei. Ceilalți arbitrii nu sunt cu CFR. 

Numai la Rapid se văd d-astea, cum ar veni. Dar nu am văzut eu. E Daniel Niculae acolo, în comitetul executiv, ăștia au șmecherii acolo Federație. Au un fel de vrăjeală d-asta de ții cu mine ca să fiu cu tine. Ai mă demnitate și apără fotbalul, lasă că îți votez eu ție Burlene ca să faci tu așa și pe dincolo.”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul lui FCSB: “Burleanu se crede stăpân”

Gigi Becali consideră că ajutorul pe care Rapid îl primește de la arbitrii vine de la Federație. Latifundiarul din Pipera spune despre Răzvan Burleanu că ar trebui să se comporte cu demnitate, având în vedere poziția pe care o are în fotbal. Patronul lui FCSB susține că președintele FRF are o atitudine de stăpân și că are o mentalitate greșită.

“Eu îi zic lui, nu sunt pus pe el. Eu sunt pus în general pe tot ce înseamnă Federație. Dar nu pe el. Că nu am treabă, ce mă interesează pe mine de el. Băi, Horia, pe mine mă interesează demnitatea când ești într-o funcție.

ADVERTISEMENT

Când ești într-o funcție, tu trebuie să îi slujești pe cei care te-au angajat. El (n.r. – Răzvan Burleanu) s-a angajat că ne slujește nouă. Nu e terminată mentalitatea aia de comunism, de servitorism, de sclavagism și toată lumea crede că dacă te pune cineva președinte după ești stăpân. 

Eu nu am avut stăpân niciodată. De mic copil am fost stăpân. Așa la mine e întipărită aia. Așa el acolo crede că dacă e președinte la Federație, e stăpân. Nu, el e președinte la Federație ca să poată să ne consulte pe noi legat de cum trebuie să facem.”, a mai spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Gigi Becali vrea să îl angajeze pe Dănuț Lupu după arestare

ADVERTISEMENT