Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, reacție neașteptată despre Răzvan Burleanu. Patronul FCSB e 100% convins!

Gigi Becali a avut o reacție neașteptată despre Răzvan Burleanu. Patronul de la FCSB a vorbit despre președintele FRF și a punctat câteva lucruri interesante.
28.09.2023 | 20:23
Gigi Becali reactie neasteptata despre Razvan Burleanu Patronul FCSB e 100 convins
Gigi Becali a avut o reacție neașteptată despre Răzvan Burleanu. Patronul de la FCSB a vorbit despre președintele FRF și a punctat câteva lucruri interesante.
ADVERTISEMENT

Patronul de la FCSB a vorbit despre președintele FRF. Latifundiarul din Pipera și-a exprimat nemulțumirile pe care le are legate de deciziile pe care șeful Federației le face și a explicat și motivul pentru care nu este de acord cu anumite lucruri pe care acesta le face. Gigi Becali a avut și o reacție neașteptată despre Răzvan Burleanu.

Gigi Becali, reacție neașteptată despre Răzvan Burleanu

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a avut o reacție neașteptată despre Răzvan Burleanu. Patronul celor de la FCSB a mărturisit ce îl deranjează cel mai tare în ceea ce îl privește pe președintele FRF. Totodată, finanțatorul “roș-albaștrilor” a oferit și câteva cuvinte pozitive la adresa șefului Federației, despre care nu consideră că influențează arbitrajele și este un om corect.

ADVERTISEMENT

“Ce treabă am eu cu Burleanu? Mă interesează pe mine Federația? Pe mine mă interesează Federația când ia niște măsuri care îmi mă afectează sau sunt obraznice și trebuie să întrebi. El trebuie să întrebe în funcție de lege și regulamente. Noi suntem stăpânii, tu ești doar un slujitor al Federației și ai primit o funcție (n.r. – face referire la Răzvan Burleanu).

Niciodată. Așa este. Este cinstit este corect. Am vorbit cu el și l-am văzut. Nu este nici om rău. Numai că face un lucru care mă deranjează, impune dictatură. Iar asta nu permit eu la 65 de ani să vină un copil să impună dictatură.”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Sfat pentru președintele FRF de la patronul de la FCSB

Patronul de la FCSB a oferit și un sfat pentru președintele FRF. La FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali susține că Răzvan Burleanu ar trebui să se consulte și cu ceilalți conducători ai formațiilor din SuperLiga. Totodată, finanțatorul “roș-albaștrilor” ar prefera ca șeful Federației să fie sincer, așa cum a fost și fostul președinte, Mircea Sandu.

“Trebuie să se consulte. De exemplu, cu Vassaras. ‘Văd că nu îl vreți pe Vassaras pentru că este grec, hai să spuneți ce părere aveți’. El a venit și ni l-a impus pe Vassaras. Sau poate să spună la ureche, cum făcea Mircea Sandu. ‘Băi, Gigi. Am și eu un interes cu arbitrii, că e nașul lui la UEFA, tot pentru interesul României până la urmă, mă duc și eu la FIFA’. Și zic și eu ‘Jos pălăria, așa să fie’.

ADVERTISEMENT

Dar nu să ne ia că impune el, că poate el, că nu merge așa. Că altfel, ce treabă aș avea eu cu el, dacă nu ar lua Burleanu hotărârile astea așa și să le și impună. Să întrebe ‘Nu vă convine domne’ regula U21, o schimbăm’. Așa e băiat cuminte și om bun. Mai puteam eu să zic ceva? Îmi era și rușine să zic ceva de el.

Ce aș fi avut eu cu Burleanu, ce mă interesa pe mine. Poate să stea la Federație și 100 de ani și 100 de mandate, că nu mă deranjează, nu am treabă cu el. Nu face nici corupție, nici nu se implică, posibil pe la comisie. Mă rog, nu el. Vișan sau ăia care sunt pe lângă el, probabil. El poate nici nu se bagă, poate ăia mai fac și mizeriile pe care le fac.”, a spus finanțatorul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Becali, despre regula U21. “E vorba de principiu”

În finalul discuției, Gigi Becali susține că nu îl deranjează atât de tare regula U21, chiar dacă nu face bani de pe urma acestui lucru. Pe finanțatorul celor de la FCSB îl deranjează principiul în sine pe care îl impune Răzvan Burleanu. De altfel, formația antrenată de Elias Charalambous are doi fotbaliști titulari care sunt eligibili regulii sub 21.

“Nu iau bani cu U21, pentru că îl pun să joace. Dacă nu am U21, nu îmi convine să îl pun. Ca dovadă că eu acum joc cu doi de U21. Dar e vorba de principiu, nu îmi convine că mă obligi.”, a mai spus patronul de la FCSB la finalul discuției, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Reacția neașteptată a lui Gigi Becali la adresa lui Răzvan Burleanu

ADVERTISEMENT