Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Becali, anunț dur despre CSA Steaua: „Gaură de 20 de milioane de euro”

Războiul dintre FCSB și CSA Steaua rămâne de actualitate, chiar dacă echipa lui Gigi Becali a reușit, în final, să joace în Ghencea.
13.08.2023 | 10:02
Becali anunt dur despre CSA Steaua Gaura de 20 de milioane de euro
Gigi Becali, despre datoriile găsite la CSA Steaua. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a jucat două meciuri în Ghencea și ambele au ajuns în fruntea clasamentului spectatorilor de pe stadion, după modernizare, pe primele două poziții. Cu toate acestea, războiul nu e nici pe aproape să fie gata.

Becali, despre datoriile de la CSA Steaua

Pentru a ajunge în Ghencea a fost nevoie ca Marcel Ciolacu să trimită Corpul de Control la MApN. Gigi Becali spune că ancheta a găsit multe nereguli la echipă, printre care și o gaură în buget de 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Pe mine mă deranjează că ei se fac stăpâni pe viața mea, pe banii mei. Tu mă obligi pe mine să fac eu activitatea asta, federția. Cum să fac să nu mă enervez, ies. Toate lucrurile, încet încet, va veni odată un bărbat și va pune la punct lucurile astea nedrepte. A venit Ciolacu.

Cică 20.000.000, comentați voi. Peste. Nu vorbesc, vorbiți voi. Nu mai comentez că avem contract și nu ne mai dă stadionul”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA, refuzând ulterior să mai vorbească pe acest subiect.

ADVERTISEMENT

FCSB și CSA Steaua își dispută de ani buni marca și palmaresul echipei istorice înființate în 1947. În acest moment, echipa armatei deține numele și sigla Stelei. Totuși, deoarece aceștia nu sunt un club de drept privat, nu pot promova în prima divizie.

Gigi Mustață crede că CSA Steaua se va destrăma

Liderul galeriei FCSB-ului, Gigi Mustață, crede că cei de la CSA Steaua nu vor mai rezista foarte mult din cauza lipsei unui acționar. Acesta spune că nimeni nu este dispus să investească în acest club din caua supraevaluării mărcii.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce se întâmplă acum, nu știu dacă mai stau 2-3 ani în B, sunt niște bani cheltuiți. S-ar putea să nu mai existe în șase luni – un an. Doar să rămână cu academia. Ei știu, au investitori… evit să vorbesc. Riscul există pentru ei pentru că nu îi cumpără nimeni. Spune-mi cine investește acum 10 milioane de euro fără nimic.

Avem noțiunea banilor și noi, știm ce înseamnă 2-3 milioane de euro, ca tu să îi pierzi în prima secundă, i-ai da? Nici eu”, a spus Gigi Mustață, seful de galerie al Peluzei Nord, grupare ce susține FCSB, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI vă așteaptă în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce este live doar pe FANATIK.RO. Reluarea este pe Facebook și Youtube, de la ora 17:00.

[fanatik-live vod=1 playerId=’dorRq8lU’ uuid=’8PFiab5CRpc’ title=’Becali, despre ancheta Corpului de Control făcută la CSA Steaua’ heading=’

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink