Fotbal intern

Becali, dezvăluiri despre prietenia cu Neluţu Varga! Ce transfer au negociat în secret

02.08.2018 | 13:03

Becali, dezvăluiri despre prietenia cu Neluţu Varga! Patronul de la FCSB a vorbit despre relaţia pe care o are cu oficialul celor de la CFR Cluj şi a mărturisit că a discutat de două ori cu acesta, ultima dată pentru a-l întreba dacă vrea să-l transfere pe Denis Alibec pentru suma de 1.400.000 de euro.

Gigi i-a propus şefului de la CFR Cluj varianta Denis Alibec şi a motivat de ce preţul pentru acesta este unul diferit pentru ardeleni faţă de cât a cerut celor de la Astra Giurgiu, cu care a şi semnat jucătorul în cele din urmă. Totodată, patronul de la FCSB a încercat să-l dea pe atacantul-problemă şi la Universitatea Craiova, însă patronul Mihai Rotaru nu a dorit să-l aducă.

ADVERTISEMENT

Becali, dezvăluiri despre prietenia cu Neluţu Varga

Ce spune Becali despre prietenia cu Varga. Gigi Becali a făcut aceste dezvăluiri pentru a explica de ce nu a fost el implicat în demiterea lui Edward Iordănescu de la CFR Cluj şi povesteşte cum a aflat de intenţiile celor din Gruia de a-l da afară pe antrenor, alături de Mara, Bilaşco şi Marian Copilu.

“M-a sunat şi Puiu! I-am zis: ‘Băi, Puiule, eu aşa ceva nu fac. Cu Nelu Varga am vorbit de două ori în viaţa mea, de fiecare dată câte 2-3 minute’. Ultima dată, m-a sunat un prieten de-al lui, mi-a spus că-l vrea pe Alibec. A doua zi am vb cu Alibec, mi-a spus că poate se duce la CFR sau Craiova. Am sunat pe cineva care e prieten cu Rotaru, a spus că nu-l interesează A doua zi după meci, am sunat eu pe Nelu şi am zis: ‘Bă Nelule, îl vrei, pentru tine e 1,4 milioane de euro, că eşti concurent, pentru Astra 1 milion’. Mi-a zis: ‘Nea Gigi,  lasă-mă până mâine, că i-am dat afară pe toţi şi să văd ce spune noul antrenor’. Mi-a zis, citez din memorie: ‘I-am dat afară pe toţi, în frunte cu Edi şi Copilu’. Bă, dar chiar atât de puternic sunt, mă subestimaţi, ba nu, mă supraestimaţi!

ADVERTISEMENT

Eu, pe Ionel ăla, de la Voluntari. Ganea! Vezi doamne, l-am dat afară. Vezi doamne, Gâlcă. Eu, cu finul meu, dacă mă întreabă, îi zic. Dacă are pe cineva nu spun că e rău, spun doar dacă e bun. Eu rele nu vreau să fac. Eu vreau bucurii să aduc la oameni şi nu chinuri, rele. M-a întrebat Pandele, dacă să-l bage pe Andone. I-am zis: ‘Dacă-l bagi, nu mai ai treabă cu fotbalul. Să-i pună şi antrenor, dar el să conducă totul’. Să vedem dacă mă pricep la fotbal. Dar după ce l-a pus n-a întrebat. Andone stă în Pipera, sunt prieten cu el, mai vine, îi mai dau nişte brânză. A cumpărat nişte terenuri de la mine, construieşte nişte blouri. A venit să întrebe de Benzar şi i-am zis să iau atacant. Mâine îl dau, că iau atacant”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Becali, dezvăluiri despre prietenia cu Neluţu Varga, şeful celor de la CFR Cluj, însă patronul vicecampioanei spune că nu a discutat cu acesta despre demiterea lui Edward Iordănescu, aşa cum a fost acuzat.

ADVERTISEMENT
Becali, dezvăluiri despre prietenia cu Neluţu Varga. Denis Alibec a fost propus la CFR Cluj. Atacantul, în meciul cu CSM Polithenica Iaşi
Becali, dezvăluiri despre prietenia cu Neluţu Varga. Denis Alibec a fost propus la CFR Cluj

Gigi Becali este prieten cu Neluţu Varga de la CFR Cluj, însă nu are nicio implicare în deciziile care se iau la clubul din Gruia.

Citeşte şi:

  • Becali se ia de Mirel Rădoi: “Să termine cu atacurile la naşul lui”
  • Becali l-a ratat pe Nistor din cauza lui Meme: “Puteam să-l iau, e jucător de naţională”
  • Cum îi motivează Becali pe Coman şi Tănase: “Să le sfârâie picioarele”
ADVERTISEMENT