Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Becali îi laudă pe olteni! „Dacă are și Rotaru inspirație să facă echipa, sunt periculoși!”

Gigi Becali îi laudă pe olteni și spune că Universitatea Craiova ar fi mai periculoasă dacă Mihai Rotaru ar face echipa.
05.10.2023 | 15:12
Becali ii lauda pe olteni Daca are si Rotaru inspiratie sa faca echipa sunt periculosi
Gigi Becali îi laudă pe olteni. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a vorbit la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” despre lupta la titlu, anunțând că adversarele vicecampioanei României vor fi CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Gigi Becali îi laudă pe olteni

Gigi Becali i-a lăudat pe olteni la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI”, spunând că Universitatea Craiova ar fi mai periculoasă dacă Mihai Rotaru ar fi mai inspirat când face echipa.

ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a întrebat, în spirit de glumă, de ce nimeni nu îi cere mai multe detalii lui Corneliu Papură despre echipa pe care o face la Craiova, iar Elias Charalambous este întrebat despre acest aspect de fiecare dată:

CFR-ul mi se pare că ne face concurență. Să vedem! Dacă are Craiova și un antrenor bun sau dacă Rotaru are inspirație să schimbe sau să facă echipa.

ADVERTISEMENT

Că văd că numai pe Charalambous îl chestionați ce face, pe cei de la Craiova, pe Papură, nu-l întrebați nimic, unde se controlează și aerul și temperatura apei la care se face antrenamentul”.

„Rotaru n-a fost inspirat până acum!”

Ei au jucători valoroși. Când n-ai jucători valoroși, poți să pierzi două meciuri în play-off. Craiova are jucători buni, de-asta spun să aibă și antrenor bun.

ADVERTISEMENT

Până acum Rotaru nu a fost inspirat. I-am dat nana, îi dau încontinuu. Am emoții la fotbal când tu ești pe locul 2-3, la 6-7 puncte distanță și dacă mai pierzi un meci se duce tot”, a continuat Gigi Becali.

E ca unul când e mai gras și dacă nu mănâncă mai dă jos, ai de unde să scazi. N-am nicio emoție, mai ales că avem multe puncte în față”, a mai spus patronul vicecampioanei României, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Gigi Becali IL INTEAPA pe Mihai Rotaru | “Pe Papura nu-l intrebati cine face echipa la Craiova?”

ADVERTISEMENT