Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, anunț despre Chiricheș. „Ăsta e contractul! Doar el și Florinel”. E vorba de 1.000.000 de euro!

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a dat detalii din contractele jucătorilor de la FCSB. Ce prime au Florinel Coman și Vlad Chiricheș.
02.10.2023 | 14:59
Gigi Becali anunt despre Chiriches Asta e contractul Doar el si Florinel E vorba de 1000000 de euro
În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a dat detalii din contractul lui Vlad Chiricheș cu FCSB. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB a reprezentat bomba verii în mercato din SuperLiga. Din păcate însă pentru gruparea „roș-albastră”, fundașul s-a accidentat la partida din deplasare cu UTA Arad și va fi indisponibil o bună perioadă de timp.

Gigi Becali, detalii din contractele lui Vlad Chiricheș și Florinel Coman la FCSB

Patronul Gigi Becali a fost cel care a insistat foarte mult pentru aducerea lui Vlad Chiricheș la FCSB, însă acum pare a regreta decizia luată în vară. Îi pare rău de salariul imens pe care este nevoit să i-l achite lunar, lucru pe care l-a întărit și într-o intervenție în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Chiricheș a început să alerge, deci e bine într-un fel. Cred că da, revine în câteva săptămâni.  S-a ciuntit din declarația mea că îmi pare rău… Într-un fel, îmi pare rău de bani, că sunt mulți… Nu îți pare rău să îi dai 40.000 de euro pe lună unui jucător care nu joacă?

Ce vrei să zic acum, diplomație? «Vai, dar niciun fel de problemă!». Nu sunt așa, spun ce simt și asta e… Sunt 40.000 pe lună pe care îi dau unui jucător care nu joacă. Singurul lucru e că am făcut pe doi ani. Adică dacă vom câștiga campionatul se prelungește automat contractul, și noi îl vom câștiga”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„E adevărat că are clauza aia în contract, ce a dat Gsp, că nu contează dacă e accidentat, trebuie să-l plătiți? Că are o clauză care să-l apere…”, l-a întrebat moderatorul Horia Ivanovici pe patronul FCSB.

Iar răspunsul lui Gigi Becali a venit rapid, clar și la obiect: „Nu trebuie niciodată să fie o clauză că dacă e accidentat trebuie să-l plătim. Că asta vine de la sine. Nu trebuie să mai spui. Normalul și firescul nu trebuie să le mai pui în acte. Orice jucător care e accidentat trebuie să fie plătit. Nu mai trebuie să scrie jucătorul în acte.

ADVERTISEMENT

Dar are totuși o clauză, pe care i-am pus-o și noi, că dacă el nu joacă peste 50% din meciuri nu mai ia primele. Adică dacă noi ne ducem în Europa League, Champions League, nu mai ia primele. Că are primă, nu știu, vreo 300.000 de euro. Și atunci, dacă nu joacă 50% din meciuri, nu ia primele. Măcar atât, dacă se accidentează să nu-i dăm prime degeaba”, a dezvăluit patronul FCSB detalii din contractul lui Vlad Chiricheș.

Câți bani poate lua Florinel Coman de la FCSB: „Ajunge la un milion de euro!”

Nu numai Vlad Chiricheș ia prime consistente la FCSB, ci toți jucătorii, dar mărimea acestora depinde de valoarea fiecărui fotbalist în parte. De exemplu, în cazul prezenței în grupele Champions League, Gigi Becali susține că Florinel Coman ar putea câștiga un milion de euro!

ADVERTISEMENT

„Nu i-am dat decât lui Chiricheș primele astea mari. Lui și lui Florinel Coman… Am zis că dacă jucăm Champions League, putem să atingem 40-50 de milioane. Atunci am zis că nu mai contează… Jucătorii ăștia valoroși, Coman, Chiricheș, le-am dat în funcție de valoarea lor… O sută de mii, două sute de mii, trei sute de mii… În funcție de valoarea lor.

I-am spus lui Coman. «Băi, tu să nu fii disperat să pleci. Dacă noi câștigăm campionatul, mergem în Champions League, eu îți dau ție salariu, îți dau primă. Și nu-ți mai dau 3, îți dau 5. Și o să ai salariu ca în străinătate».

Poate câștiga un milion la mine dacă intrăm în Liga Campionilor. Și atunci, dacă vei câștiga un milion, de ce să nu stai tu cu nevasta ta, cu copilul tău, în țara ta? De ce să te mai duci în străinătate pribeag?

Tănase abia așteaptă să vină înapoi. Eu vorbesc mereu cu el, spune că abia așteaptă să vină înapoi la FCSB sub comanda lui Ferguson”,  a mai spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Nu ratați în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, transmisă LIVE numai pe homepage-ul FANATIK.RO. Cele mai tari faze, dar și înregistrarea integrală, le puteți urmări în aceeași zi, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

ANUNTUL lui Gigi Becali despre Chiriches!

ADVERTISEMENT