Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Becali știe adevărata adversară a FCSB la titlu: „Hagi nu mai face minuni”

FCSB pare mai aproape ca oricând în ultimii opt ani să ia titlul de campioana având în vedere cum a început SuperLiga. Gigi Becali știe ce rivală îi va pune cele mai mari probleme.
23.07.2023 | 21:22
Becali stie adevarata adversara a FCSB la titlu Hagi nu mai face minuni
Becali știe adevărata adversară a FCSB la titlu: „Hagi nu mai face minuni”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este extrem de încânat de felul în care arată echipa în acest start de sezon. După două etape scurse din SuperLiga, FCSB are maximum de puncte. Roș-albaștrii au câștigat categoric meciurile cu FC U Craiova 1948 și Dinamo, scor 3-1, respectiv 2-1.

Cu cine se bate FCSB la titlu. Verdictul lui Gigi Becali: „Au și ei jucători valoroși”

Gigi Becali e încrezător că în acest sezon va da lovitura, iar FCSB va lua titlul. Roș-albaștrii n-au mai ieșit campioni de opt ani, mai exact din ediția 2014-2015 a SuperLigii. Anul trecut, FCSB a fost devansată de Farul lui Gică Hagi, dar, de data aceasta, Becali crede că altă formație îi va fi rivală.

ADVERTISEMENT

Patronul roș-albaștrilor o vede pe Universitatea Craiova principala contracandidată la titlu, convins fiind că Hagi nu mai poate repeta isprava din campionatul trecut. Becali a vorbit și despre supărarea lui Hagi, care este nemulțumit, deși Farul a învins-o cu 4-1 pe FC Voluntari.

(n.r. – despre Universitatea Craiova) E singura cu care ne batem anul acesta. Are jucători valoroși. Suntem noi și ei cu jucători valoroși.

ADVERTISEMENT

E posibil să facă iar Hagi minuni. Dar nu face echipa, face el minuni. Dar câte minuni să mai facă. La Gică nu merge doar că a câștigat meciul. El dacă nu e mulțumit de joc nu îl interesează că a câștigat.

Și așa este. Ai câștigat, dar dacă nu ești mulțumit de joc înseamnă că viitorul nu e bun. El nu e fiert de meciul de aseară. El e fiert probabil de meciul care va veni. Îi e frică omului, de calificare, probabil. Viitorul. Jocul echipei îți arată viitorul.

ADVERTISEMENT

(n.r. – viitorul FCSB-ului cum arată?) N-ai văzut? O echipă care era să o egaleze și a jucat ceva și multe ocazii cu Craiova, Dinamo. Cu FCSB nici nu a mișcat în front”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

În ceea ce privește lupta la titlu din SuperLiga, oltenii par să aibă un avantaj avand în vedere programul. Universitatea Craiova nu este angrenată în cupele europene sezonul acesta.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, FCSB se pregătește de manșa I a dublei cu CSKA 1948 din turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League. Meciul e programat miercuri, 26 iulie, în Bulgaria, de la ora 20:30.

Super emisiunea sportivă FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită luni, marți și vineri,  LIVE EXCLUSIV DOAR, pe site-ul FANATIK.RO. Horia Ivanovici și invitații săi vă așteaptă mereu cu analize, reacții și comentarii incendiare înainte și după fiecare etapă din campionat. Showul poate vi văzut, ulterior, ÎN PREMIERĂ, luni, marți și vineri, de la ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de Facebook FANATIK.

Becali știe adevărata adversară a FCSB la titlu: „Hagi nu mai face minuni”

ADVERTISEMENT