Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi, extrem de afectat după eșecul Farului cu Sheriff: „Nu a dormit”

Dezvăluiri incredibile despre Gică Hagi după eliminarea din preliminariile UEFA Champions League. „Regele” n-a pus geană pe geană după Sheriff - Farul 3-0.
22.07.2023 | 12:20
Gica Hagi extrem de afectat dupa esecul Farului cu Sheriff Nu a dormit
Gică Hagi, afectat după eșecul cu Sheriff: „Nu a dormit”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a fost eliminată rușinos din preliminariile Ligii Campionilor. Deși a câștigat primul meci de la Ovidiu, scor 1-0, campioana României a clacat în Republica Moldova, acolo unde Sheriff s-a impus fără drept de apel, 3-0, și a acces în turul al doilea.

Gică Hagi, nopți nedormite după Sheriff – Farul 3-0: „E greu să vorbești cu el după meci”

Victor Becali îl compătimește pe Gică Hagi. Agentul FIFA a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a dezvăluit cum a trăit „Regele” înfrângerea din Moldova.

ADVERTISEMENT

„Orice echipă românească care merge mai departe e în interesul nostru al tuturor, indiferent de simaptiile noastre. Când e vorba de Hagi, nici nu cred că se mai ține cont de echipă.

Toți am suferit, dar nimeni nu cred că a suferit mai mult decât el. Nici în momentul acesta nu cred că își explică ce s-a întâmplat în meciul ăsta. Cu Gică e greu să vorbești după meci. Cu Dan Petrescu, dacă pierdea, a doua zi nu vorbeam cu el, nu îl sunam, că nu răspunde.

ADVERTISEMENT

Vă dați seama ce supărat e. Ce să vorbești cu el. Nu a dormit. El a fost cel mai supărat. Toți am fost triști, dar el a fost cel mai trist. Trebuie să fim conștienți că poate nu suntem acolo unde credem noi, dar totuși, cu Tiraspol… Nu mai e ăla de acum doi ani care îi bătea pe Real Madrid.

Sunt probleme și la ei. Nu sunt salariile atât de mari la Tiraspol. N-are nimeni mai mult de 15.000 de euro. La Farul n-are nimeni 15.000, e adevărat”, a declarat Victor Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a eliminării din Liga Campionilor, Farul Constanța va juca în preliminariile UEFA Europa Conference League. Urartu va fi adversara campioanei en-titre în turul 2 preliminar din Conference League. Prima manșă a dublei va avea loc la Ovidiu, pe 27 iulie, de la ora 20:00, în timp ce returul este programat pe 3 august, de la ora 18:00.

Hagi, furios după eliminarea din Liga Campionilor

Farul nu a contat pe plan ofensiv în duelul de la Tiraspol, motiv pentru care a Hagi și-a ieșit din minți. „E legat de jocul colectiv, a fost indisciplină! Trebuia să respecte propria identitate, nu ai cum să faci ofensiv în prima repriză nici trei faze. Inadmisibil! N-am cuvinte, le-am zis în vestiar. defensiv, cât de cât s-a muncit, dar n-am fost compacți, incredibil, atacanții într-o zonă, foarte largi…

ADVERTISEMENT

Încep cu primul meci, de acasă, știam că vom întâlni o echipă experimentată, am făcut un meci bun contra lui Sheriff, știam că ne așteaptă unul foarte greu în deplasare, dar, spre surprinderea mea, cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră!”, a declarat Gică Hagi, potrivit gsp.ro.

Showul FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se poatea vedea în exclusivitate, LIVE NUMAI pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO  luni, marți și vineri. Ulterior, emisiunea se poate vedea, în aceleași zile, în premieră, de la ora 17:30 pe canalele de YouTube și Facebook ale FANATIK.

ADVERTISEMENT