ADVERTISEMENT
Fotbal international

Belgienii, la ora regretelor! Ce au scris după o nouă prestație excelentă a lui Ianis Hagi

Autor: Adrian Baciu | 27.02.2020 | 15:29
Belgienii, la ora regretelor! Ce au scris după o nouă prestație excelentă a lui Ianis Hagi
Belgienii, la ora regretelor! Ce au scris după o nouă prestație excelentă a lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a ținut din nou capul de afiș după un meci al celor de la Glasgow Rangers. Tânărul jucător român a ieșit în evidență și la returul cu Braga din 16-imile Europa League, oferind pasa la golul victoriei. Evoluțiile de excepție ale fiului lui Gică Hagi continuă să aibă ecouri în Belgia, țară unde Ianis a jucat pentru Genk.

ADVERTISEMENT

Presa din Belgia remarcă evoluțiile lui Ianis Hagi: ”Continuă să strălucească și să-și demonstreze talentul în Scoția”

Ianis Hagi a lăsat Jupiler League în ianuarie 2020 și a semnat cu Glasgow Rangers, club unde i se oferă mult mai multe șanse, iar jucătorul român profită din plin de ele.

Jurnaliștii din Belgia îl țin însă sub observație pe jucătorul care încă aparține de Genk, campioana en-titre.

ADVERTISEMENT

După meciul cu Braga de miercuri, în care Hagi Jr. a oferit pasa la golul victoriei marcat de Ryan Kent, site-ul HlnNews i-a dedicat rânduri extinde jucătorului român.

”Ianis Hagi continuă să strălucească în Scoția. Românul împrumutat de Genk la Rangers și-a condus echipa către calificare în meciul cu Braga, deși a ratat și un penalty.

ADVERTISEMENT

Opt meciuri, trei goluri, două pase de gol. Ianis Hagi își demonstrează talentul uriaș la noua sa echipă.

După ce a irosit un penalty, Ianis și-a răscumpărat eroarea și a oferit o pasă de gol la reușita lui Kent care a rezolvat calificarea mai departe”, scriu belgienii.

ADVERTISEMENT

Belgienii scot în relief laudele lui Gerrard

Steven Gerrard, legenda lui Liverpool care pregătește Glasgow Rangers și care a insistat pentru aducerea lui Ianis Hagi în Scoția, a avut din nou numai cuvinte de laudă pentru jucătorul român.

Belgienii au scos și ei în evidență poziția lui ”Stevie G”: ”Steven Gerrard nu are decât cuvinte de laudă pentru românul împrumutat de la Genk pe care îl consideră un talent uriaș, un câștigător, a cărui plecare din Belgia pare să-l fi eliberat”.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, decisiv în calificarea lui Rangers în ”optimile” Europa League

Ianis Hagi a fost decisiv în ”dubla” de Europa League dintre Rangers și Braga. După cele două goluri din tur, fiul ”Regelui” a ieșit la rampă și în meciul din Portugalia.

A ratat un penalty în prima repriză din Portugalia, însă s-a revanșat după o oră de joc cu o pasă de geniu pentru Ryan Kent, cel care a adus victoria lui Rangers, scor 1-0.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!