Fotbal international

Belgienii, la ora regretelor! Ce au scris după o nouă prestație excelentă a lui Ianis Hagi

27.02.2020 | 15:29
Belgienii la ora regretelor Ce au scris dupa o noua prestatie excelenta a lui Ianis Hagi
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a ținut din nou capul de afiș după un meci al celor de la Glasgow Rangers. Tânărul jucător român a ieșit în evidență și la returul cu Braga din 16-imile Europa League, oferind pasa la golul victoriei. Evoluțiile de excepție ale fiului lui Gică Hagi continuă să aibă ecouri în Belgia, țară unde Ianis a jucat pentru Genk.

Presa din Belgia remarcă evoluțiile lui Ianis Hagi: ”Continuă să strălucească și să-și demonstreze talentul în Scoția”

Ianis Hagi a lăsat Jupiler League în ianuarie 2020 și a semnat cu Glasgow Rangers, club unde i se oferă mult mai multe șanse, iar jucătorul român profită din plin de ele.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii din Belgia îl țin însă sub observație pe jucătorul care încă aparține de Genk, campioana en-titre.

După meciul cu Braga de miercuri, în care Hagi Jr. a oferit pasa la golul victoriei marcat de Ryan Kent, site-ul HlnNews i-a dedicat rânduri extinde jucătorului român.

ADVERTISEMENT

”Ianis Hagi continuă să strălucească în Scoția. Românul împrumutat de Genk la Rangers și-a condus echipa către calificare în meciul cu Braga, deși a ratat și un penalty.

Opt meciuri, trei goluri, două pase de gol. Ianis Hagi își demonstrează talentul uriaș la noua sa echipă.

ADVERTISEMENT

După ce a irosit un penalty, Ianis și-a răscumpărat eroarea și a oferit o pasă de gol la reușita lui Kent care a rezolvat calificarea mai departe”, scriu belgienii.

Belgienii scot în relief laudele lui Gerrard

Steven Gerrard, legenda lui Liverpool care pregătește Glasgow Rangers și care a insistat pentru aducerea lui Ianis Hagi în Scoția, a avut din nou numai cuvinte de laudă pentru jucătorul român.

ADVERTISEMENT

Belgienii au scos și ei în evidență poziția lui ”Stevie G”: ”Steven Gerrard nu are decât cuvinte de laudă pentru românul împrumutat de la Genk pe care îl consideră un talent uriaș, un câștigător, a cărui plecare din Belgia pare să-l fi eliberat”.

Ianis Hagi, decisiv în calificarea lui Rangers în ”optimile” Europa League

Ianis Hagi a fost decisiv în ”dubla” de Europa League dintre Rangers și Braga. După cele două goluri din tur, fiul ”Regelui” a ieșit la rampă și în meciul din Portugalia.

A ratat un penalty în prima repriză din Portugalia, însă s-a revanșat după o oră de joc cu o pasă de geniu pentru Ryan Kent, cel care a adus victoria lui Rangers, scor 1-0.

ADVERTISEMENT