Life

Bella Santiago a băgat spaima în rivalele de la Bravo, ai stil: „E o concurentă periculoasă”

Bella Santiago a devenit o amenințare reală pentru concurentele de la Bravo, ai stil. Cântăreața originară din Filipine le-a luat deja ”fața” rivalelor, iar acestea încep să facă tot felul de comentarii.
06.01.2022 | 10:43
Bella Santiago a bagat spaima in rivalele de la Bravo ai stil E o concurenta periculoasa
ADVERTISEMENT

Bella Santiago este una dintre cele mai surprinzătoare concurente de la Bravo, ai stil. Deși a intrat ceva mai târziu în competiția de la Kanal D, cântăreața a reușit să câștige două gale la rând. Asta a atras atenția tuturor.

Fetele participante în show-ul de modă spun că Bella este, de departe, cea mai mare amenințare pentru ele. Tânăra are șanse uriașe să le sufle șansele de a lua trofeul pentru cea mai stilată femeie din România.

ADVERTISEMENT

În ediția din 6 ianuarie 2022, Bella va face câteva dezvăluiri despre succesele ei. Aceasta mărturisește că a câștigat nenumărate concursuri, unul chiar în Taiwan. În țara asiatică a locuit vreme de câțiva ani.

Bella Santiago bagă frica în concurentele de la Bravo, ai stil

Detaliul le-a pus în gardă pe fete. Viviana Sposub și Ruxi au remarcat potențialul brunetei, fapt pentru care au spus că parcursul ei în show poate oferi surprize neașteptate.

ADVERTISEMENT

„În Taiwan, pentru 5 ani am fost acolo, am câștigat un concurs”, este dezvăluirea făcută de Bella Santiago la Bravo, ai stil.

„Păi câte concursuri câștigi, fată?”, este reacția Vivianei Sposub, simțindu-se amenințată de succesele artistei.

ADVERTISEMENT

„Bella e o concurentă periculoasă din mai multe puncte de vedere”, susține apoi iubita lui George Burcea în culise, întrebată cum o vede pe rivală în acest concurs.

Cântăreața are două concursuri câștigate la Antena 1

„Faptul că a câștigat ambele gale a fost șocant pentru toată lumea”, este și remarca făcută de Ruxi Opulenta.

ADVERTISEMENT

Bella a reușit să se remarce nu doar la Bravo, ai stil și în Taiwan, acolo unde zice că a câștigat un concurs important. Talentata muziciană a făcut furori și în România. A dat peste cap două concursuri grele de la Antena 1.

Bella Santiago a câștigat unul dintre sezoanele X Factor România, dar și cel de-al 14-lea sezon al show-ului transformărilor „Te cunosc de undeva”. Așadar, vedeta are un potențial uriaș de care au început să țină cont cât se poate de serios fetele de la Bravo, ai stil Celebrities.

Fanii sunt împărțiți când vine vorba despre momentele. Ținutele prezentate de Bella în emisiune nu sunt pentru toți cele mai bune. Unii cred că este favorizată de jurați și că nu ar merita note prea mari. În același timp, alții o susțin. Cei care o urmăresc sunt convinși că ea va câștiga cel de-al 7-lea sezon al emisiunii de la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT