Life

Bendeac, luat la rost de producătoarea emisiunii iUmor, în culise. Delia Matache a filmat tot!

27.01.2021 | 13:12
Bendeac luat la rost de producatoarea emisiunii iUmor in culise Delia Matache a filmat tot
Mihai Bendeac, apostrofat de producătoarea iUmor în timpul filmărilor. Foto: Instastory Delia Matache
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a fost luat la rost de producătoarea emisiunii iUmor, pentru care au reînceput filmările, iar Delia Matache a făcut publice imaginile din culisele show-ului de la Antena 1.

Carmen Marinescu, poreclită de jurați „Satana”, cea care are grijă ca totul să iasă ca la carte, indicând fiecare scenă până la cel mai mic detaliu, a fost surprinsă de Delia Matache muștruluindu-l pe Mihai Bendeac într-o pauză de la filmări.

ADVERTISEMENT

Producătoarea emisiunii i-a cerut socoteală lui Bendeac în legătură cu atitudinea pe care a avut-o, făcând pe cineva să plângă, iar actorul a fost insensibil în fața criticilor aduse de Marinescu.

Delia Matache a publicat imagini din culisele iUmor. Bendeac, luat la rost de producătoarea emisiunii

Scenele au apărut pe contul de Instagram al Deliei, la secțiunea Story, iar la un moment dat, destul de iritat de situația stânjenitoare în care se afla, Mihai Bendeac i-a ceru Deliei să oprească filmarea.

ADVERTISEMENT

„Uitați-vă cum îi mănâncă ficații, cum ne mănâncă ficații. Se vorbește înainte de număr, în timpul numărului și după număr”, spune Delia în timp ce filmează discuția tensionată dintre producătoarea show-ului și Mihai Bendeac.

Din imaginile publicate de cântăreață, membră a juriului de la iUmor, reiese că producătoarea show-ului îi cere lui Bendeac să îi spună ce i-a spus unei concurente de a început să plângă.

ADVERTISEMENT

Actorul, iritat, îi cere Deliei să nu mai filmeze

„Și ce i-ai spus? Ai făcut-o să plângă,  sub macara, acolo”, este reproșul pe care Carmen Marinescu i-l aduce actorului.

„Te rog io frumos, Matache, te rog io frumos”, îi spune Bendeac Deliei cerându-i să nu mai filmeze, iritat de toată situația creată după ce își dă seama că se îngroașă gluma.

ADVERTISEMENT

Producătoarea emisiunii de la Antena 1 are o relație cu totul specială cu echipa, reușind să îi enerveze, dar și să le aducă bună dispoziție în același timp.

Carmen a apărut inclusiv pe scena iUmor, unde i-a luat ”la mișto” pe cei trei jurați, publicul având posibilitatea să o vadă pentru prima oară pe cea care se află în spatele acestui proiect, autointitulată în roast-ul ei drept „regina reality-show-ului”.

Carmen Marinescu a fost și producătoarea unui alt show de succes de la Antena 1, „Chefi la cuțite”, unde la un moment dat chiar a gătit, pregătindu-le o surpriză celor trei chefi la care nu se așteptau niciodată.

 

ADVERTISEMENT