Sport

Benzema, dat dispărut de Al Ittihad. Motivele supărării francezului

Karim Benzema nu s-a mai prezentat la antrenamentele lui Al Ittihad. Francezul ar fi suferit o accidentare și a primit acordul clubului pentru a merge la recuperare.
31.12.2023 | 08:35
Benzema dat disparut de Al Ittihad Motivele supararii francezului
Benzema nu s-a mai prezentat la antrenamentele lui Al Ittihad
ADVERTISEMENT

Adus cu surle și trâmbițe la Al Ittihad, francezul Karim Benzema nu se simte chiar confortabil în Arabia Saudită. După un conflict cu fanii echipei, el a lipsit de la ultimele antenamente și nimeni nu a oferit încă o explicație oficială.

Benzema nu s-a prezentat la antrenamentele echipei

La începutul sezonului, francezul a părăsit Real Madrid pentru a se alătura echipei saudite Al Ittihad, însă integrarea sa în noua echipă nu a fost lipsită de probleme. Recent, în urma unei înfrângeri usturătoare a echipei în fața lui Al Nassr, Benzema a fost aspru criticat pentru presupusa sa lipsă de efort pe teren.

ADVERTISEMENT

Frustrat de avalanșa de critici, atacantul a luat o decizie radicală ștergându-și contul de Instagram. Recent, lucrurile au luat o întorsătură dramatică când Karim Benzema nu s-a prezentat la antrenamentele de joi, vineri și sâmbătă, alimentând speculațiile cu privire la o eventuală plecare din Arabia Saudită.

Se pare că francezul a dispărut fără urmă, iar motivele acestei decizii rămân neclare. Cu contribuții semnificative la echipă, marcând 12 goluri și oferind cinci pase decisive în cele 20 de partide jucate pentru Al Ittihad, fani și oficiali sunt în șoc în fața acestei turnături dramatice de evenimente.

ADVERTISEMENT

Benzema, intrat în dizgraţia fanilor

De-a lungul sezonului, Benzema a fost acuzat și de subperformanță în meciurile importante, inclusiv în Clubul Mondial, unde a ratat un penalty crucial împotriva lui Ahly FC din Egipt.

Criticile constante și presiunea mediatică au dus la ștergerea temporară a profilului său de Instagram, însă gestul său nu a făcut decât să intensifice speculațiile cu privire la starea sa de spirit și la motivele reale ale plecării sale neașteptate.

ADVERTISEMENT

În acest moment, locul unde se află Karim Benzema rămâne necunoscut, iar oficialii echipei Al Ittihad se confruntă cu o dilemă majoră cu privire la gestionarea acestei situații delicate. Întreaga comunitate fotbalistică este cu ochii pe evoluțiile ulterioare, iar acest episod conturează deja unul dintre cele mai controversate momente ale sezonului în fotbalul internațional.

Există însă și posibilitatea ca atacantul francez să fi „disparut” cu acordul conducerii. Conform informațiilor oferite de Marca, Karim Benzema a suferit o accidentare la picior, iar medicii i-au acordat permisiunea să se retragă de la sesiunile de antrenament. În urma acestei situații, clubul i-a acordat lui Benzema aprobarea de a merge în Franța pentru câteva zile.

ADVERTISEMENT

Cu un total de 18 meciuri disputate până în prezent, Al Ittihad a obținut 8 victorii, 4 remize și a suferit 6 înfrângeri, acumulând un total de 28 de puncte. Performanțele echipei în acest an au fost marcate de fluctuații notabile, reflectate în rezultatele din ultimele cinci meciuri.

În ultimele cinci partide, Al Ittihad a înregistrat o serie de rezultate în mare parte negative, înregistrând trei înfrângeri consecutive, o victorie și o remiză. În clasament, echipa lui Benzema ocupă poziția a 7-a, la 25 de puncte de liderul Al Hilal.

ADVERTISEMENT