Sport

Karim Benzema, decizie radicală după înfrângerea în fața lui Cristiano Ronaldo. Fostul Balon de Aur a cedat presiunii

Karim Benzema a luat o decizie radicală după înfrângerea împotriva lui Cristiano Ronaldo. Fostul Balon de Aur și-a șters contul de Instagram.
27.12.2023 | 22:08
Karim Benzema decizie radicala dupa infrangerea in fata lui Cristiano Ronaldo Fostul Balon de Aur a cedat presiunii
Karim Benzema a luat o decizie radicală după înfrângerea în fața lui Cristiano Ronaldo. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Karim Benzema și Al-Ittihad au fost învinși categoric de Al-Nassr, formația lui Cristiano Ronaldo, scor 2-5, în meciul restant din etapa a 17-a a campionatului Arabiei Saudite. După umilința suferită pe teren propriu, Karim Benzema și-a șters contul de Instagram.

Karim Benzema, decizie radicală după înfrângerea în fața lui Cristiano Ronaldo. Fostul Balon de Aur a cedat presiunii

Cristiano Ronaldo a strălucit pentru Al-Nassr în victoria din derby-ul Arabiei Saudite cu Al-Ittihad, scor 5-2. Lusitanul a marcat o „dublă” și a devenit cel mai bun marcator din 2023. De cealaltă parte, Benzema a oferit o pasă decisivă la primul gol marcat de gazde, insuficient pentru un rezultat pozitiv.

ADVERTISEMENT

La câteva ore după înfrângerea de la Jeddah, Karim Benzema și-a suspendat temporar contul de Instagram. „Pagina nu este disponibilă” și „linkul pe care l-ați urmat poate fi întrerupt sau pagina poate fi eliminată” sunt mesajele care apar accesând contul de Instagram al lui Karim Benzema.

În total, fostul Balon de Aur avea 76 de milioane de urmăritori pe una dintre cele mai celebre rețele de socializare din lume. În ciuda faptului că a marcat 9 goluri în 14 meciuri, Karim Benzema este aspru contestat de suporterii saudiți.

ADVERTISEMENT

De ce și-a sters Karim Benzema contul de Instagram

Al-Ittihad ocupă abia locul 6 în clasamentul din Arabia Saudită, cu 28 de puncte în 18 meciuri. Înfrângerea contra marii rivale Al-Nassr a declanșat furia suporterilor care l-au luat la țintă pe fostul atacant de la Real Madrid.

„Nu face niciun efort” și „Nu a oferit nimic” sunt două dintre mesajele cu care saudiții îl atacă la foc automat pe Karim Benzema, conform Daily Mail. Frustrarea este cu atât mai mare cu cât Al-Ittihad l-a dat afară pe antrenorul Nuno Espirito Santo după o dispută cu Benzema.

ADVERTISEMENT

Antrenorul spaniol i-a adus titlul lui Al-Ittihad în sezonul precedent. „Decalajul dintre Benzema și public crește pe zi ce trece. Nu a jucat și nu a reușit să facă nicio diferență.

Și mai presus de toate, nu face niciun efort, de parcă le-ar fi spus publicului: ‘Doar mă distrez cu tine’. Când Ronaldo a sosit în ianuarie, a dat semne că vrea să joace, dar Benzema nu a oferit nimic.

ADVERTISEMENT

E ca și cum echipa nu-l place. El este incomod. Nu știu motivul”, a relatat jurnalistul saudit Walid Al-Farraj. Data la care expiră contractul lui Karim Benzema cu Al-Ittihad este 30 iunie 2026.

ADVERTISEMENT