Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bergodi, decizii horror! Haos la Rapid după 1-2 la Voluntari: “Tactic a fost totul zob!”

Înfrângerea Rapidului din meciul cu Voluntari a lăsat urme adânci în vestiarul lui Bergodi. Deciziile tactice ale italianului au fost puse sub semnul întrebării, iar tensiunea din Giulești este la cote înalte.
08.08.2023 | 16:37
Bergodi decizii horror Haos la Rapid dupa 12 la Voluntari Tactic a fost totul zob
Bergodi, OUT HAOS la Rapid, dupa 1-2 la Voluntari. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Bergodi are un început greu de sezon. Înfrângerea de pe terenul celor de la Voluntari ridică semne de întrebare în ceea ce privește organizarea tactică. Italianul a avut și ghinion. Horațiu Moldovan a gafat încă din primul minut, după un șut al lui Doru Andrei.

Horațiu Moldovan a gafat la prima fază a meciului

“Faci experimentul acesta, le dai altor jucători minute să simtă și ei ritmul competiției. Dar acelor jucători cărora le-ai dat minute îi scoți la pauză. Păi când faci asta, când ai greșit? Dacă făcea Gigi asta la FCSB urlau ziarele 3 săptămâni. I-ai băgat, după 45 de minute îî scoți. Știi că nu au ritm de joc, știi că unii din ei sunt la primele meciuri și îi bagi pe alții. 

ADVERTISEMENT

Tactic a fost totul zob. Unde era Rapid puternică? Papeau Fucso. Pe Funsho  îl ține pe bancă, iar Papeau cel mai bun lucru pe care l-a făcut în 45 de minute, a fost că s-a abținut să atingă o minge, a lăsat-o să treacă și mingea a ajuns la Dugandzic”, a declarat Robert Niță.

Bergodi a dat șansa mai multor fotbaliști în deplasarea de la Voluntari. Printre ei se numără Pănoiu și Costache. Cele două aripi, pentru prima dată titulari în acest campionat, nu au reușit să aducă prospețimea necesară în ciuda încrederii acordate.

ADVERTISEMENT

Rapid riscă să piardă contactul cu primele poziții

Sunt jucători care sunt de 2 ani, de 3 ani, de 4 ani la Rapid și nu au progresat. Le dai șanse unor jucători. Mi-a părut rău de Junior Morais, nu merita să fie schimbat la pauză, mai lasă-l în teren 15 minute, dar asta e o altă discuție, poate domnu Bergodi vede tactic altfel lucrurile”, a declarat Robert Niță, în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

În vârstă de 37 de ani, Junior Morais este un veteran al Ligii I. Brazilianul a debutat în România la Astra, acolo unde a jucat timp de 7 sezoane. Fundașul de bandă a bifat 2 ani și la FCSB, iar acum este în al 3-lea an alături de Rapid.

ADVERTISEMENT

Rapid are un început slab de sezon. Giuleștenii ocupă poziția a 8-a după 4 etape. Trupa lui Bergodi a adunat 5 puncte și a reușit o singură victorie, contra celor de la U Cluj. Înfrângerea de la Voluntari a încins spiritele din vestiar, iar Morais a fost la un pas de o tragedie.

Pentru Bergodi, urmează 5 etape de foc în care este obligat să reaprindă speranțele la titlu. Rapid o întâlnește pe Petrolul Ploiești, Farul Constanța, U Craiova 1948, Dinamo și Oțelul Galați. Prima adversară, Petrolul, vine în Giulești cu moralul ridicat după victora în fața Farului, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA este LIVE, în exclusivitate pe FANATIK.RO. Premiera are loc în aceeași zi, de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Bergodi, decizii horror

 

ADVERTISEMENT