Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu, negru de supărare după Voluntari – Rapid 2-1. Discuția cu un oficial FRF

Dan Șucu, patronul Rapidului, a fost foarte dezamăgit după meciul de la Voluntari. Cum a reacționat la finalul partidei.
08.08.2023 | 13:14
Dan Sucu negru de suparare dupa Voluntari  Rapid 21 Discutia cu un oficial FRF
Dan Șucu s-a destănuit lui Mihai Stoichiță după 1-2 cu Voluntari. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a digerat greu înfrângerea în fața ilfovenilor. Mihai Stoichiță a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA ce i-a spus după partidă. Era extrem de supărat!

Dan Șucu, supărat foc după Voluntari – Rapid 2-1. Cu cine a discutat la finalul meciului

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a dezvăluit totul la FANATIK SUPERLIGA: „Normal că era supărat! Foarte supărat, nu debusolat, în niciun caz. Cred că realist, sigur că nu se aștepta, dar i-am spus: ‘Domne, a trecut foarte puțin timp de când această schimbare a avut loc’. 

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor îndeamnă la calm și răbdare din partea suporterilor: „Eu cred că mai e nevoie de timp pentru ca Bergodi să-și edifice echipa. Nu cred că se pune problema să schimbe antrenorul, chiar dacă umbra lui Șumudică se vede deasupra Giuleștiului”. 

Cu toate acestea, oficialul FRF e convins că trioul din conducerea „giuleștenilor” poate pune locomotiva pe șine din nou: „Foarte supărat era, dar eu cred că are puterea, el, Angelescu și Niculae, că sunt oameni extrem de echilibrați, care n-au venit să facă o afacere de pe o zi pe alta în piața României, ci conduc un club atât de important cum e Rapidul”.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu pierde teren în fața lui Gigi Becali: „Îngrijorător este faptul că se mărește diferența între ei și FCSB”

Echipa lui Cristiano Bergodi e pe locul opt, deja la 7 puncte distanță de rivali, iar Mihai Stoichiță știe că italianul are nevoie de rezultate: „Ei au probabil o strategie pe termen lung. Îngrijorător este faptul că se mărește diferența între ei și FCSB, prima clasată, să nu îi mai spunem Steaua, că intrăm în alte belele”.

Stoichiță a mai tras un semnal de alarmă pentru Cristiano Bergodi: „Se mărește ecartul și doi, o formulă stabilă de echipă nu prea se întrevede. Pentru că diferențele între jucători sunt foarte mari. Oscilație unora nu e în regulă!”.

ADVERTISEMENT

Comparație între Rareș Ilie, Pănoiu și Sefer. Ce au în comun cei trei rapidiști

Mihai Stoichiță a mai abordat un subiect delicat al jucătorilor de perspectivă: „Vreau să spun ceva despre trecutul apropiat al Rapidului. L-au vândut pe Rareș Ilie, da? S-a plimbat Nice-Haifa, joacă acum foarte bine la Lausanne. Joacă foarte bine.

Mă uit la Pănoiu și nu știu dacă nu cumva este o paralelă între el și Sefer, care nu-și găsește locul”, a concluzionat „Lippi” de România.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, în direct de la ora 10:30. Emisiunea însă poate fi văzută în premieră pe canalele de Facebook și YouTube FANATIK, de la ora 17:30.

Dan Șucu, nervos după eșecul cu Voluntari

ADVERTISEMENT