Sport

Bergodi, în extaz după FCSB – Rapid 1-2: „Au făcut un meci mare!”. Cui a dedicat victoria

Cristiano Bergodi a fost în extaz după victoria obținută în duelul din deplasare cu FCSB, scor 2-1, felicitându-și jucătorii.
05.11.2023 | 23:23
Bergodi in extaz dupa FCSB  Rapid 12 Au facut un meci mare Cui a dedicat victoria
Cristiano Bergodi a impresionat galeria Rapidului după victoria cu FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Antrenorul giuleștenilor și-a lăudat fotbaliștii, despre care a spus că au făcut un meci foarte bun, au depus mult efort și că au respectat exact ce le-a transmis înaintea confruntării.

Bergodi, în extaz după FCSB – Rapid

Cristiano Bergodi este în extaz după victoria pe care Rapid a reușit-o împotriva FCSB-ului, lăudându-și jucătorii: I-am felicitat pe băieți, pentru că au făcut un meci mare, au luptat, nu era ușor. Am luptat și cu banca de rezervă, nu era ușor, dar am reușit să facem un meci mare.

ADVERTISEMENT

E un meci important, nu e ușor să câștigăm aici, deși noi am plecat cu gândul să câștigăm meciul. Merită toate laudele băieții, pentru că au jucat bine, au luptat, au suferit și am marcat două goluri.

Și în a doua repriză am reușit să ducem jocul bine, ei nu au reușit să își facă mari ocazii, deși au dominat. Ei s-au antrenat cum le-am cerut, au închis spații, au jucat bine pe adâncime.

ADVERTISEMENT

Noi am jucat cu un nouă fals, de fapt cu un nouă jumat, a fost foarte bine Borja Valle. A împins jocul foarte bine, a ținut de minge și a fost foarte important. 

Papeau a făcut un meci foarte bun, am vorbit ieri, el are caracteristici diferite față de Petrila, dar a făcut acțiuni individuale importante. A muncit mult și mă bucur pentru el.

ADVERTISEMENT

„Dedic victoria tatălui meu!”

Repet, în afară de centrări, FCSB nu a avut mari șanse. E o victorie extraordinar de importantă pentru parcursul nostru. E important pentru că avem încredere mare, mai ales că am câștigat în deplasare

Avem un meci foarte greu contra lui Sepsi, sperăm să facem un meci foarte bun și acolo. Să nu mai aud că nu jucăm bine și în deplasare, sunt meciuri și meciuri, nu e ușor”, a continuat Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

M-am mișcat prea mult în afara spațiului tehnic și îmi pare foarte rău că nu pot să stau pe bancă la Sfântu Gheorghe, voi sta în tribună, nu am ce face. 

Victoria e meritul băieților, nu e meritul antrenorului. Noi încercăm să facem tot ce depinde de noi. Victoria împotriva FCSB-ului e foarte mare. Îi dedic victoria tatălui meu!”, a mai spus antrenorul Rapidului.

ADVERTISEMENT
1,82 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul FCSB - FC U Craiova