Sport

Bergodi, observație după Hermannstadt – Rapid 1-1: ”Și FCSB a suferit aici”. Ce l-a deranjat

Cristiano Bergodi a părut deranjat după meciul Hermannstadt - Rapid 1-1 de faptul că se vorbește despre faptul că echipa sa nu este la fel de agresivă și în deplasare.
01.10.2023 | 21:12
Bergodi observatie dupa Hermannstadt  Rapid 11 Si FCSB a suferit aici Ce la deranjat
Cristiano Bergodi a părut deranjat după meciul Hermannstadt - Rapid 1-1 de faptul că se vorbește despre faptul că echipa sa nu este la fel de agresivă și în deplasare. Sursă foto: Valentin MACREA/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au plecat cu un singur punct de la Sibiu, la fel ca și în deplasarea de la Galați. În urma acestei remize, ”vișinii” au urcat provizoriu pe locul 3 în clasament, la egalitate de puncte cu CFR Cluj.

Cristiano Bergodi, prima reacție după Hermannstadt – Rapid 1-1

La finalul partidei Hermannstadt – Rapid 1-1, din etapa a 11-a din SuperLiga, antrenorul Cristiano Bergodi s-a arătat mulțumit cu punctul obținut pe terenul unei formații incomode care este foarte greu de răpus.

ADVERTISEMENT

”N-am făcut ceea ce trebuie să facem după ce am dat gol. Dar Rapidul nu e o altă echipă acasă, pur şi simplu am întâlnit două echipe bune în deplasare, Oțelul Galaţi şi Hermannstadt.

E uşor să punem întrebări, să vorbim din afară, dar nu a fost uşor pentru noi. Şi FCSB a suferit pe terenul lui Hermannstadt. Nu putem spune că Rapidul nu a făcut nimic, am luat totuşi un punct. Poate ar fi trebuit să avem o altă abordare.

ADVERTISEMENT

Se vede că este un campionat echilibrat, nu e deloc uşor. E un campionat de uzură, dar încercăm să ţinem pasul. Este o perioadă bună pentru noi ca rezultate, dar se poate juca mai bine. Sunt mulţumit cu un punct astăzi”, a declarat Bergodi.

Laude pentru Alex Ioniță

Tehnicianul italian a ținut să-l laude pe Alex Ioniță, autorul golului marcat de rapidiști, dar a remarcat faptul că jocul echipei este în creștere. El a mărturisit că știa că formația sa va avea un meci dificil la Sibiu.

ADVERTISEMENT

”E meritul lui Alex Ioniţă că a revenit. Toată echipa joacă mai bine, chiar dacă am făcut egal azi. Eu chiar mă aşteptam să fie un meci greu. E uşor de vorbit, dar în fotbal pot fi şi meciuri în care să nu joci cum trebuie”, a mai spus Cristiano Bergodi.

Pentru a fi siguri că jucătorii vor beneficia de cele mai bune condiții în cele două deplasări, conducătorii Rapidului au decis să facă o investiție de 25.000 de euro la meciurile cu FC Botoșani și Hermannstadt, informație oferită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA de Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Jucătorii giuleșteni au zburat cu charter până la aeroportul Salcea, aflat la 30 de minute de Botoșani, iar mai apoi, după meci, tot de la Salcea, au zburat spre Sibiu, tot cu un charter închiriat de conducerea clubului.

ADVERTISEMENT