Sport

Bergodi, răspuns amuzant pentru Gigi Becali: „Noi nu ne pregătim de Liga Campionilor!”

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a avut un răspuns amuzant pentru Gigi Becali, după replica definitorie a patronului de la FCSB.
23.08.2023 | 15:03
Bergodi raspuns amuzant pentru Gigi Becali Noi nu ne pregatim de Liga Campionilor
Cristiano Bergodi i-a dat un răspuns amuzant lui Gigi Becali, după declarațiile devenite celebre.
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a avut o replică memorabilă la conferința de presă premergătoare derby-ului FC U Craiova 1948 – Rapid, vineri, 25 august, ora 21:30. Antrenorul italian a avut un răspuns amuzant pentru Gigi Becali, pentru replica memorabilă a patronului de la FCSB: „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”.

Bergodi, răspuns amuzant pentru Gigi Becali: „Noi nu ne pregătim de Liga Campionilor!”

Rapid a spart gheața după două înfrângeri consecutive în campionat. Giuleștenii au câștigat pe teren propriu, scor 3-1 împotriva campioanei Farul, iar toată atenția este îndreptată spre un nou derby, cel cu FC U Craiova 1948 de vineri seară.

ADVERTISEMENT

Vorbind despre obiectivul Rapidului, dar și despre valoarea lotului celorlalte rivale, Cristiano Bergodi a oferit un răspuns amuzant care l-a inclus pe Gigi Becali. Ironic, italianul a precizat că echipa sa nu se pregătește de Champions League, ci pentru clasarea pe unul dintre primele trei locuri din SuperLiga, de altfel, obiectivul anunțat la Rapid pentru actuala stagiune.

„Lotul Rapidului este pentru primele trei locuri. Ne putem îndeplini acest obiectiv, pentru titlu, este greu în acest an. Dar putem lupta. Cel mai bun lot cred că îl are FCSB, după ce i-au luat pe Djokovic şi Chiricheş.

ADVERTISEMENT

Dar se poate întâmpla orice, şi CFR Cluj îmi place, la fel Universitatea Craiova. Va fi o luptă strânsă şi noi nu suntem înafara ei. Un club de tradiţie ca al Rapidului a revenit. În fiecare an am făcut un pas înainte, şi ne pregătim, nu pentru Liga Campionilor, cum spune Gigi Becali, ci pentru primele trei locuri.

Îmi place când spune ‘Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League’. Glume, ne distrează. Rapid se pregăteşte să ajungă sus, suntem un club de tradiţie”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Plecarea lui Dică, armă cu două tăișuri pentru Rapid: „Nu avem puncte de reper”

FC U Craiova 1948 nu are antrenor principal pe bancă, după demiterea surprinzătoare a lui Nicolae Dică. Cristiano Bergodi a anunțat că în aceeași măsură, Rapid poate profita sau nu de ipostaza în care se află formația finanțată de Adrian Mititelu.

„Poate fi un avantaj pentru noi că FCU Craiova tocmai a schimbat antrenorul, poate fi și un dezavantaj. N-avem puncte de reper, cum le-am spus și băieților azi la ședință. 

ADVERTISEMENT

Am analizat jocul lor cu Dică, dar cine știe ce face Craiova săptămâna asta?! Mă refer la marcaj, la sistemul de joc, nu avem puncte de reper. Va trebui să ne adaptăm pe teren, imediat. Jucătorii lor îi știm”, a mai spus Bergodi.

FC U Craiova 1948, patru victorii consecutive în derby-urile cu giuleștenii: „Bestia neagră pentru Rapid”

FC U Craiova 1948 are un bilanț excelent contra Rapidului. Oltenii au câștigat ultimele patru meciuri directe, ultima oară în Giulești, în returul din sezonul trecut al SuperLigii. „Avem un meci foarte important, cu FC U Craiov1948.

Ne dorim să câştigăm, mai ales că am câştigat primul meci în Giuleşti. Băieţii au un moral bun. Ştim că FC U Craiova 1948 a fost o bestie neagră pentru Rapid, nu am mai câştigat cu ei de mult timp. Presiune e întotdeauna. Şi acest meci dacă nu-l vom câştiga, vor fi probleme. Trebuie să facem faţă”, a încheiat antrenorul Rapidului.

Cristiano Bergodi, răspuns amuzant pentru Gigi Becali: „Noi nu ne pregătim de Liga Campionilor!”

ADVERTISEMENT