Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, în extaz după FCSB – Farul 2-1. „Coman e acum ce era Messi la Barcelona! Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”. Video

Gigi Becali este în extaz după victoria FCSB, scor 2-1 cu Farul. Patronul roș-albaștrilor l-a asemănat pe Florinel Coman cu Lionel Messi la Barcelona.
18.04.2023 | 13:10
Gigi Becali in extaz dupa FCSB  Farul 21 Coman e acum ce era Messi la Barcelona Lasatine sa ne pregatim de Liga Campionilor Video
Gigi Becali, în extaz după victoria FCSB, scor 2-1 cu Farul în play-off-ul SuperLigii. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali exultă după victoria FCSB, scor 2-1 cu Farul în a patra etapă din play-off-ul SuperLigii. Patronul roș-albaștrilor anunțase înaintea derby-ului că meciul împotriva echipei lui Gică Hagi este decisiv pentru șansele la titlu. Latifundiarul din Pipera a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Florinel Coman.

Gigi Becali, în extaz după victoria FCSB-ului cu Farul: „Îi spulberăm pe toți”

Șansele FCSB-ului la titlu au crescut radical odată cu victoria în fața liderului Farul. Echipa finanțată de Gigi Becali s-a apropiat la două puncte de primul loc și la unul singur de CFR Cluj, ocupanta poziției secunde. Patronul roș-albaștrilor a fost încântat de jocul echipei pe care o finanțează.

ADVERTISEMENT

(n.r. cântând) Lăsa-ți-ne să ne pregătim de Liga Campionilor. Nu ne poate sta nimeni în cale. Îi spulberăm pe toți. Să nu lași adversarul de loc să preia”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

VEZI VIDEO MAI JOS

Gigi Becali a fost impresionat pe lângă Octavian Popescu de Florinel Coman, care a înscris un nou gol impresionant la FCSB. Patronul roș-albaștrilor l-a asemănat pe „șeptar” cu Lionel Messi în perioada de grație de la Barcelona. Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA, oferta venită pe numele fotbalistului de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

„Plus de asta. Nu numai că Tavi Popescu a funcționat, dar Coman este cum era Messi la Barcelona. Dacă e Coman în teren se rezolvă meciul. E prea bun, niciodată nu a fost atât de bun. M-a bucurat când a spus că poate mai mult. 

Nu vorbim de cote. Nu are rost să vorbim de cote. Să câștigăm campionatul, mergem în Liga Campionilor. Acolo e altă piață, mai mare”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, insinuări la adresa lui Istvan Kovacs după FCSB – Farul 2-1

Istvan Kovacs a fost delegat de CCA să arbitreze derby-ul FCSB – Farul. „Centralul” din Carei a venit pe Arena Națională, după haosul din Liga Campionilor de la AC Milan – Napoli 1-0. Gigi Becali a comentat prestația arbitrului.

Cum a arbitrat el aseară. Nu ai ce să-i reproșezi. Dar totuși nu poți să-i spui aia, aia. Nu ai cum să-i găsești o vină. El este inteligent ca arbitru. Nu poți să-i zici ceva, nu ai ce. S-a văzut că a fost cam numai împotriva noastră Ca dovadă nici penalty nu a dat, l-a dat VAR-ul. S-a văzut clar. Nimeni, nici un om nu se poate pune contra lui Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre meciul cu Rapid: „FCSB nu poate fi oprită”

Pentru FCSB urmează derby-ul cu Rapid in ultima etapă a turului din play-off-ul SuperLigii, duminică, 23 aprilie, ora 20:30. Meciul se va juca într-o atmosferă incendiară, după ce organizatorii au anunțat sold-out în doar patru ore. Totuși, patronul roș-albaștrilor este de părere că FCSB își va continua perioada triumfătoare.

„Meciul cu Rapid normal că o să jucăm tot așa. Suntem pe val. Nu cred că ne poate sta în față. Nu vreau să spun mai mult. Doar atâta spun. E greu. Nu ai cum să stai în calea FCSB-ului. (n.r. îi pune în pericol postul lui Adrian Mutu acest meci) De unde să știu eu? N-am văzut că nu mă interesează pe mine ce se întâmplă. Nu mă interesează capra vecinului. 

Nu vorbesc de Rapid, vorbesc de echipa mea. Nu poate fi oprită, e prea puternică la ora asta. Suntem cei mai buni dintre cei mai buni. Pentru că i-am bătut pe cei mai buni. Înseamnă că suntem cei mai buni dintre cei mai buni. Pe Gică Hagi l-am văzut cam supărat, dar echipa lui a jucat. Deci echipa lui a jucat, numai că pe noi ne-a găsit într-o seară când n-aveai… Am spulberat tot. Farul e o echipă care joacă și au jucat și aseară, numai că nu ai ce să faci. 

La Farul cu CFR Cluj vreau egal. Orice s-ar întâmpla, dacă bat ăia, dacă bat ăia, orice s-ar întâmpla e bine pentru noi. O să știm cum e mai bine acum peste cinci etape, cum ar fi fost mai bine. Acum să facă Domnul cum vrea”, a mai spus Gigi Becali.

Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT