Sport

Bergodi, surprins după ce FCSB l-a lăsat pe Djokovic să plece. „Bine că l-am luat noi”

Cristiano Bergodi s-a arătat surprins după ce FCSB l-a lăsat pe Damjan Djokovic să plece. Tehnicianul italian se bucură că Rapid l-a luat pe croat și simte că poate ajuta echipa.
12.01.2024 | 19:58
Bergodi surprins dupa ce FCSB la lasat pe Djokovic sa plece Bine ca lam luat noi
Cristiano Bergodi s-a arătat surprins după ce FCSB l-a lăsat pe Damjan Djokovic să plece. Tehnicianul italian se bucură că Rapid l-a luat pe croat și simte că poate ajuta echipa. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a reziliat contractul cu mijlocașul croat care a plecat la Rapid după ce a petrecut jumătate de sezon la “roș-albaștri”. În urma cantonamentului din Antalya, Cristiano Bergodi s-a arătat surprins după ce FCSB l-a lăsat pe Damjan Djokovic să plece.

Cristiano Bergodi, surprins după ce FCSB l-a lăsat pe Djokovic să plece

“Djokovic este un jucător bun din punct de vedere fizic și care mișcă repede mingea. Asta e foarte important și e un jucător care are experiență la un anumit nivel în campionatul românesc și e important pentru toată echipa.

ADVERTISEMENT

Am mai spus. M-a surprins că FCSB l-a lăsat pe Djokovic să plece, dar asta e viața lor. Nu mă interesează, sincer. Bine că l-am luat noi și ne poate ajuta împreună cu ceilalți”, a spus Cristiano Bergodi.

Rapid termină cantonamentul fără victorie

Rapid a încheiat cantonamentul din Antalya și se pregătește să revină în România. Formația antrenată de Cristiano Bergodi a făcut o remiză și a pierdut de două ori, în cele trei amicale pe care giuleștenii le-au avut în Turcia.

ADVERTISEMENT

“Suntem la sfârșitul cantonamentului și a fost scurt. În fiecare amical a fost un orgoliu, dar nu s-a întâmplat nimic deosebit. Așa sunt bărbații. Am încercat să le dăm minute tuturor. S-au integrat.

Normal că acesta este doar un cantonament, dar mi-a plăcut ce am văzut. Trebuie să fim pregătiți bine înainte de meciul cu FC U Craiova. E adevărat că am avut aici o remiză și două înfrângeri, dar asta nu contează în aceste momente”, a declarat tehnicianul italian la finalul cantonamentului din Antalya.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi, despre jucătorii noi și revenirea lui Rrahmani

“Cred că jucătorii care au venit acum sunt buni. Cred eu că o să facem un retur de campionat bun. Rrahmani este important pentru noi. Pe teren arată că nu îl reține nimic. Va reveni mai bine și este un jucător periculos, dar acum nu cred că este pregătit 100%. 

E important pentru Krasniqi că a dat gol și pentru moralul lui. Am văzut cum s-a bucurat. A venit la o altă echipă și e normal că vrea să arate mai mult. Toți vor să facă așa și cred eu că avem un lot bun”, a mai spus Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Giuleștenii pregătesc soluții pentru înlocuirea lui Moldovan

Cristiano Bergodi susține că Rapid are câteva soluții pentru înlocuirea lui Horațiu Moldovan în cazul în care portarul decide să părăsească Giuleștiul: “Vom vedea ce se întâmplă cu Horațiu. Nu e o problemă mare acum. Vom vedea după.

Dacă va pleca, avem deja unele idei, dar nu se poate spune cine. Momentan e Horațiu Moldovan. Normal, el are o carieră în față, e portarul naționalei și ar fi important pentru el să ajungă într-un campionat puternic. Eu sper că va rămâne aici”.

  • 0 meciuri a câștigat Rapid în acest stagiu de pregătire din cele 3 partide disputate
ADVERTISEMENT