Sport

Daniel Niculae, după un nou eșec al Rapidului în amicale: „Mai avem nevoie de timp”

Președintele rapidist Daniel Niculae a făcut o analiză a cantonamentului din Antalya, în care giuleștenii au făcut un egal și au suferit două eșecuri în meciurile de pregătire.
12.01.2024 | 18:57
Daniel Niculae dupa un nou esec al Rapidului in amicale Mai avem nevoie de timp
Daniel Niculae a vorbit despre plecarea lui Horațiu Moldovan de la Rapid. Președintele giuleștenilor este încrezător că portarul va lua decizia corectă. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Chiar dacă Rapidul nu s-a descurcat foarte bine în amicalele din Antalya, unde nua  făcut decât un egal în trei partide, preșdintele Daniel Niculae nu disperă și spune că mai e nevoie de puțin timp pentru ca echipa să-și arate adevărata valoare.

Președintele giuleștenilor, reacție după cantonamentul din Antalya: „Putea să fie și foarte bun”

Rapid a încheiat cantonamentul din Antalya și se pregătește să revină în România. Formația antrenată de Cristiano Bergodi a făcut o remiză și a pierdut de două ori, în cele trei amicale pe care giuleștenii le-au avut în Turcia. Despre perioada de pregătire a discutat și Daniel Niculae. Președintele giuleștenilor a punctat câteva lucruri pozitive în ceea ce o privește pe Rapid înainte de revenirea în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Până la urmă a fost un cantonament de pregătire bun. Putea să fie și foarte bun dacă nu existau anumite accidentări acum pe finalul cantonamentului. Ține de o anumite stare de oboseală normală, mai ales când vii după vacanță și începi foarte brusc. Nu poți să încarci foarte mult, pentru că ne bate la ușă campionatul. Mai avem o săptămână până la primul meci acasă pe Giulești.

Cred că am făcut lucruri bune și mai puțin bune în toate cele trei meciuri amicale. Avem și plusuri, dar și minusuri. Sunt lucruri care se vor reglementa. Perioada a fost una destul de scurtă. Avem și jucători noi și suferim în relațiile de joc, lucru normal”, a spus președintele giuleștenilor după ultimul meci amical din Turcia.

ADVERTISEMENT

Niculae, despre noii jucători de la Rapid: „Au nevoie de mai mult timp”

„Mai avem nevoie de timp pentru a suda anumite relații de joc, dar în timp se vor regla și aceste lucruri. O dată cu trecerea timpului prin antrenamente, amicale și jocuri oficiale lucrurile se vor îndrepta și vom crește de la zi la zi.

Este foarte greu să faci radiografia unor jucători noi. Trebuie să îi integrezi într-un grup nou, pentru că vin de la alte echipe cu stil de joc diferit. Eu zic că am făcut transferuri bune și sunt convins că ne vor ajuta să ne atingem obiectivul pe care îl avem.

ADVERTISEMENT

Au și ei nevoie de timp. Nu este ușor să schimbi echipa și să te acomodezi. Trebuie să avem răbdare cu ei și sunt convins că alături de ceilalți jucători vor forma o echipă competitivă care se va bate la primul loc”, a mai spus Daniel Niculae.

Daniel Niculae, despre plecarea lui Horațiu Moldovan de la Rapid

Daniel Niculae a vorbit despre plecarea lui Horațiu Moldovan de la Rapid. Președintele giuleștenilor este încrezător că portarul va lua decizia corectă pentru el și pentru club.

ADVERTISEMENT

„Horațiu este portarul Rapidului. Nu îmi este teamă că va pleca. Îmi doresc să rămână. Sunt sigur că și el se va gândi de mai multe ori înainte cu siguranță. Dacă va avea o ofertă concretă și bună de la o echipă din străinătate.

Noi ne dorim să rămână alături de noi și să ne ajute, pentru că este portarul echipei naționale și are multă valoare. El este un tip cu greutate mare în vestiarul lui Rapid”, a declarat Daniel Niculae despre plecarea lui Horațiu Moldovan de la Rapid.

  • 19 ianuarie e data primului oficial din acest an în SuperLiga, între Rapid și FC U Craiova 1948
ADVERTISEMENT