Sporturi

Bernard Tomic, fost număr 17 ATP, a mințit că are coronavirus: „El vorbește fără să gândească”

28.03.2020 | 11:40
Bernard Tomic fost numar 17 ATP a mintit ca are coronavirus El vorbeste fara sa gandeasca
ADVERTISEMENT

Bernard Tomic, fost jucător de top 20 ATP, a susținut recent că are toate simptomele de coronavirus, însă Andrea Petkovic dezvăluie că sportivul australian a recunoscut că totul a fost doar o minciună.

Bernard Tomic a mințit că are coronavirus

Pandemia de coronavirus a afectat toate competițiile, iar mulți sportivi au fost depistați pozitiv cu COVID-19 și au intrat în carantină. Nu este cazul și lui Bernard Tomic, unul dintre puținii jucători de tenis care au ieșit public și au recunoscut că au simptomele noului coronavirus.

ADVERTISEMENT

Andrea Petkovic, sportivă aflată pe locul 87 în ierarhia WTA, dezvăluie că Bernard Tomic i-a dezvăluit că declarațiile despre simptomele de coronavirus au fost doar o minciună.

El vorbeşte fără să gândească atât de des, ultima dată s-a întâmplat să fie despre coronavirus. I-am scris în urmă cu câteva zile şi el a recunoscut că tot ce a spus a fost o minciună.

ADVERTISEMENT

Nici el nu ştie de ce a făcut-o. Ştim cu toţii că este un rebel, se văd trăsăturile lui balcanice în caracterul său”, a declarat Andrea Petkovic.

Mărturia lui Tomic

Bernard Tomic, fost număr 17 WTA și sfert-finalist la Wimbledon, susținea recent că are toate simptomele noului coronavirus și că va intra în carantină.

ADVERTISEMENT

De marți am început să nu mă simt bine! Am probleme respiratorii, iar sistemul meu imunitar este slăbit. Mă simt și foarte obosit. Pentru moment sunt în Miami, în izolare, așa cum am fost sfătuit.

Încă nu am fost testat pentru COVID-19, dar am toate simptomele de coronavirus! Probabil am luat virusul când am călătorit de la Mexico City la Monterrey, săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

Oamenii trebuie să ia foarte în serios această problemă, mai ales acasă, în Australia. Momentan nu știu cât voi mai sta în izolare, sau când voi fi testat”, susținea Bernard Tomic, declarație dezmințită ulterior de Andrea Petkovic.

ADVERTISEMENT
Tags: