Life

Betty Salam, dezvăluiri despre participarea la Asia Express: ”Am încredere în Cătălin”

Betty Salam, detalii despre propunerea de a merge în Asia Express. Ce spune fiica celebrului manelist Florin Salam despre soțul său.
28.02.2024 | 19:50
Betty Salam dezvaluiri despre participarea la Asia Express Am incredere in Catalin
Betty Salam, detalii despre propunerea de a merge în Asia Express. Ce spune fiica celebrului manelist Florin Salam despre soțul său. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Betty Salam, dezvăluiri despre participarea la Asia Express. Vedeta de la Antena 1 susține că are „încredere în Cătălin”, bărbatul cu care formează o pereche de foarte multă vreme. Cei doi sunt părinții unui băiat.

Betty Salam, detalii despre propunerea de a merge în Asia Express. Ce spune fiica celebrului manelist Florin Salam despre soțul său

Betty Salam a acceptat provocarea reality show-ului moderat de Irina Fodor și acum vine cu detalii despre propunerea de a merge în Asia Express. Ce spune fiica celebrului manelist Florin Salam despre soțul său.

ADVERTISEMENT

Tânăra a mărturisit că partenerul de viață, Cătălin Vișănescu, a fost cel care i-a dat încredere de la bun început. Bărbatul a fost primul care a dorit să plece în această aventură care se filmează pe parcursul a două luni.

„Am emoții, nu am avut atâtea emoții în viața mea. Fac față provocării și vreau să îmi înving anumite frici pentru că de asta am acceptat această provocare. El a spus «Da» din prima.

ADVERTISEMENT

Dacă nu spunea el da nu cred că acceptam din prima propunerea. Pentru mine e ceva nou chiar dacă sunt obișnuită, voi trăi altfel și o să dau tot ce pot. Adică încerc să fac față, cum s-ar spune, să văd altfel lucrurile.

Voi aprecia lucrurile altfel atunci când mă voi întoarce acasă”, a mărturisit Betty Salam pentru Antena Stars. Concurenta de la Asia Express 2024 va face echipă cu partenerul de viață, Cătălin Vișănescu.

ADVERTISEMENT

Betty Salam, încredere uriașă în soțul său, Cătălin Vișănescu

Betty Salam a mai dezvăluit că are o încredere uriașă în soțul său, Cătălin Vișănescu. Îndrăgita cântăreață consideră că a făcut alegerea potrivită pentru participarea în reality show-ul Asia Express 2024.

Fiica lui Florin Salam se înțelege foarte bine cu tatăl copilului său și crede că, împreună, vor face față tuturor piedicilor și obstacolelor. Artista este perfect conștientă că inevitabil vor apărea și certuri între ei.

ADVERTISEMENT

„Noi ne înțelegem foarte bine, că de asta și mergem împreună și este inevitabil să nu te mai cerți pe acolo, acolo e greul. Ne-am făcut semnele noastre, le-am pus pe foaie, nu aș vrea să ne certăm”, a mai spus Betty Salam, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT