ADVERTISEMENT
Sporturi

Bianca Andreescu nu s-a obișnuit cu faima: „Sunt expusă la multe lucruri față de o adolescentă la vârsta mea!”

Autor: Andrei Șchiopu | 13.12.2019 | 17:24
Bianca Andreescu nu s-a obișnuit cu faima: „Sunt expusă la multe lucruri față de o adolescentă la vârsta mea!”
Bianca Andreescu. Sursă foto: wtatennis.com

Bianca Andreescu a avut un sezon extraordinar, dar a recunoscut că încă nu s-a obișnuit cu faima și se simtă expusă la mai multe lucruri decât o adolescentă de vârsta ei.

ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu nu s-a obișnuit cu faima

Bianca Andreescu a început sezonul pe locul 152 WTA și a ajuns în finala de la Auckland venită din calificări. După a câștigat Indian Wells, Rogers Cup și US Open, iar în prezent ocupă locul 5 din clasamentul WTA.

„Sunt expusă la mai multe lucruri decât o adolescentă la vârsta mea. Încă nu mă descurc prea bine cu media și cu faima. Când te gândești să devii numărul 1 în lume, nu te mai gândești și la ce se întâmplă când ești aproape de a-ți atinge scopul”, a declarat jucătoarea din Canada.

ADVERTISEMENT

Totuși, nu mă plâng pentru că sunt o persoanî destul de sociabilă și îmi place când sunt recunoscută pe stradă”, a mai spus Bianca Andreescu.

În copilărie călătorea singură

Bianca a povestit că a experimentat foarte multe încă de la o vârstă fragedă: „Am început să călătoresc singură de la vârsta de 12 ani. Sunt singură la părinți, așa că mi-am asumat mai multe lucruri pe care le-am făcut pe cont propriu, mai ales când eram plecată și eram departe de părinții mei”.

ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu a fost alesă sportiva anului în Canada și a fost înduioșată de premiul pe care l-a primit: Wow! Sunt recunoscătoare pentru acest premiu.

Nu mă așteptam să fiu prima tenismenă care câștigă acest trofeu în toată istoria. Niciunul dintre succesele mele din acest an nu ar fi fost posibil fără sprijin din partea Canadei.

ADVERTISEMENT

Sporturile canadiene au impresionat în acest an, astfel încât consider că mulți alți sportivi merită și ei o parte din acest premiu. Toți ne motivăm reciproc pentru a fi mai buni.

Aștept cu nerăbdare anul 2020, unul în care voi reprezenta cu mândrie Canada la cel mai înalt nivel”,  a spus Bianca Andreescu la primirea trofeului.

ADVERTISEMENT
  • 19 ani a împlinit Bianca Andreescu pe 16 iunie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!