Life

Bianca Brad și-a surprins fanii cu ultimul mesaj. “Conștientizarea este răscolitoare și foarte dureroasă”

Bianca Brad a postat pe pagina sa de socializare un mesaj surprinzător. Cunoscuta actriță a vorbit despre persoanele la care a ținut, dar au dezamăgit-o.
12.02.2022 | 21:20
Bianca Brad sia surprins fanii cu ultimul mesaj Constientizarea este rascolitoare si foarte dureroasa
ADVERTISEMENT

Bianca Brad a postat un mesaj surprinzător pe contul său de socializare.

Aceasta a vorbit despre persoanele care au dezamăgit-o. A explicat cum a reușit să facă față situației și să treacă mai departe.

Cunoscuta actriță a trecut prin momente foarte grele în urmă cu ceva vreme. A fost diagnosticată cu cancer și a dus o luptă crâncenă pentru a învinge boala.

ADVERTISEMENT

Bianca Brad și-a surprins fanii cu ultimul mesaj. “Conștientizarea este răscolitoare și foarte dureroasă”

Bianca Brad a decis să vorbească despre persoanele la care a ținut foarte mult, dar care au dezamăgit-o. Despre cei care au spus tot felul de lucruri fără să le pese că o rănesc.

“Oamenii…mai ales pe cei cărora le erai dedicat trup și suflet, necondiționat, și care îți spuneau că te iubesc, apoi te-au trădat sau ți-au întors spatele, fără să-ți spună măcar de ce și cu tăcerea lor te pedepsesc, sau urât despre tine simt&gândesc&vorbesc, fără să le pese cât de mult te rănesc… Am avut parte de dezamăgiri zdrobitoare…ca noi toți …

ADVERTISEMENT

Inimile rănite profund și pline de cicatrici adânci și dureroase…”, a scris actrița pe Facebook.

Aceasta a avut câteva staturi pentru cei care au fost dezamăgiți de persoanele apropiate. Iertarea spune cunoscuta actriță este cea mai bună soluție.

ADVERTISEMENT

“Și atunci, ce e de făcut pentru a trăi în pace și armonie?
Să ai curaj să fii sincer cu tine însuți, să te observi, să cauți cauza și partea ta de vină, și să înțelegi că, de fapt, toți vrem același lucru! Vrem dragoste adevărată și Lumină!… să fim iubiți, apreciați și fericiți…dar că, fără sau cu voie, toți greșim…

Toți suferim, căci oameni suntem și toți avem prejudecăți, frici, blocaje, tăceri neînțelese, ascunse lupte și suferințe, epuizante neputințe, momente&perioade proaste, “ieșiri” neașteptate&urâcioase și așteptări ce eșuează din cauza ego-ului rănit, a rănilor nevindecate din trecut, a lipsei de iubire și a proastei comunicări…

ADVERTISEMENT

Conștientizarea este răscolitoare și foarte dureroasă, dar vindecătoare…atunci când este urmată de asumare, acceptare, integrare și, mai presus de toate, de iertare…

Să ne iubim unii pe alții și că precum noi iertăm greșiților noștri, și nouă ni se vor ierta greșelile noastre…”, a mai scris Bianca Brad.

ADVERTISEMENT