Life

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, dezvăluiri în premieră despre bărbatul cu care va prezenta o emisiune online: „Sunt cumva ca el”

02.12.2020 | 16:51
Bianca Comanici de la Puterea dragostei dezvaluiri in premiera despre barbatul cu care va prezenta o emisiune online Sunt cumva ca el
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei se va lansa în curând ca prezentatoare a unor emisiuni online, iar acum s-a aflat și cine va fi partenerul ei de șuetă la unul din proiectele sale.

Fosta câștigătoare a primelor sezoane ale reality-show-ului matrimonial de la Kanal D este extrem de bucuroasă de cele două producții exclusiv online, în colaborare cu Wowbiz, iar astăzi s-a aflat cine este bărbatul alături de care va fi prezentatoare.

ADVERTISEMENT

Alex Mihei este cel care o va însoți în această experiență online pe Bianca, iar numele său, chiar dacă nu e cunoscut publicului larg, este destul de important pentru cei de la Kanal D, căci el este creierul conținutului video online a trustului.

Bianca Comănici de la Puterea dragostei se lansează ca prezentatoare: „Este destul de greu”

Acesta a făcut câteva declarații despre această colaborare inedită și a spus că este foarte entuziasmat, mizând pe acest proiect și promițând că va fi unul de un real succes, având în vedere că mai toată lumea s-a mutat în spațiul virtual.

ADVERTISEMENT

Bianca a făcut câteva declarații în exclusivitate pentru FANATIK despre noua postură în care se va afla, cea de prezentatoare și spune că, deși e obișnuită cu camera de luat vedere, are câteva frici.

„M-am obișnuit cumva cu prezentatul pentru că eu fac vloguri și trebuie să gestionez sunt multe comentarii. Oamenii scriu, au întrebări la care trebuie să faci față… Cu asta m-am obișnuit pentru că înregistram, dar acum totul va fi în direct. Este destul de greu să faci și live.

ADVERTISEMENT

M-am bucurat foarte tare că mi s-a întâmplat asta. Am pățit cumva ca la emisiunea unde am concurat. Nu m-am dus pentru bani, ca să câștig, habar nu aveam că era un premiu, m-am dus pentru dragoste și uite că s-a nimerit altceva. Nu-mi imaginam că o să fac cine știe ce, dar Dumnezeu mi-a dat mai mult decât aș fi visat și pentru asta sunt recunoscătoare”, ne-a declarat Bianca Comănici.

„O să începe săptămâna asta sau săptămâna viitoare emisiunile”, a mai spus Bianca.

alex mihei
Alex Mihei este coprezentatorul Biancăi Comănici. Foto: Instagram

Cum se înțelege cu Alex Mihei, coprezentatorul unuia dintre proiecte

Cât despre partenerul ei de emisiune, Alex Mihei, Bianca are numai cuvinte de laudă și spune că se va înțelege cu siguranță foarte bine cu el pentru că este un tip cu un simț dezvoltat al umorului.

ADVERTISEMENT

„Alex e un tip foarte ok. Chiar postasem acum pe Story anunțul și el mă întreabă: cu cine, cu cine prezinți? E amuzant și eu sunt cumva ca el. Avem un umor pe care nu îl înțeleg toți”, a completat Bianca Comănici de la Puterea dragostei pentru FANATIK.

 

 

 

ADVERTISEMENT