Life

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, nemachiată, într-o imagine controversată! Are buzele umflate și învinețite, de parcă ar fi fost bătută

21.07.2020 | 12:09
Bianca Comanici de la Puterea Dragostei nemachiata intro imagine controversata Are buzele umflate si invinetite de parca ar fi fost batuta
Bianca de la Puterea Dragostei este complet diferită nemachiată
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei apare într-o imagine controversată complet nemachiată. Fanii au observat imediat diferențele, mai ales că buzele tinerei par de parcă ar fi suferit un traumatism.

Vedeta din show-ul de la Kanal D apare mereu la tv îmbrăcată ca o prințesă, mereu coafată și cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

În fotografia de pe Insatgram, ea apare total schimbată. Lipsa machiajului o transformă într-o altă persoană.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, cu buzele umflate și învinețite

Tânăra dornică de succes este urmărită pe Instagram de peste 500 de mii de fani, oameni care îi urmăresc activitatea atât în mediul online, cât și la tv. Bianca Comănici de la Puterea Dragosteiare o relație cu năbădăi cu Livian, și el un concurent al show-ului de la Kanal D, iar cei doi ba sunt împreună, ba se despart.

ADVERTISEMENT

Pe lângă relația pe care cei doi o au și care este intens comentată de toată lumea, Bianca este urmărită și pentru trăsăturile ei fizice, căci admiratorii săi îi apreciază silueta și fizionomia feței. Ea și-a cucerit publicul cu ochii săi albaștri.

 

View this post on Instagram

 

❤️surprize, surprize

A post shared by ᗷianca (@comanicibianca) on

Cu toate astea, într-o imagine recentă, Bianca de la Puterea Dragostei apare fără pic de machiaj, cu buzele umflate și învinețite, mulți speculând că ar fi luat bătaie.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, o variantă plauzibilă ar fi și faptul că tânăra obișnuiește să-și injecteze acid hialuronic în buze pentru un volum mai vizibil, iar după fiecare procedura, buzele rămân cu un ușor traumatism, se învinețesc și se umflă mai mult decât ar trebui.

Indiferent de varianta reală, Bianca de la Puterea Dragostei apare în această fotografie care a uimit fanii de pe internet.

ADVERTISEMENT
Nemachiată, Bianca de la Puterea Dragostei arată complet diferit. Foto: Insatgram
Nemachiată, Bianca de la Puterea Dragostei arată complet diferit. Foto: Instagram

A câștigat primul sezon Puterea Dragostei

Bianca Comănici (20 de ani) a devenit cunoscută după ce a câștigat primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei, de la Kanal D. În timpul show-ului, ea s-a îndrăgostit de Livian, alături de care are o relație și în prezent.

În 2019, Bianca Comănici a fost implicată într-un scandal de pomină, după ce au apărut filmulețe cu ea în timp ce făcea videochat. În primă fază, Livian și tatăl lui, Nelson Mondialul, au susținut-o și au acceptat-o pe Bianca după toată isteria creată în jurul scandalului mediatic pe tema videochat-ului.

ADVERTISEMENT