Life

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, în doliu! Este îngenuncheată de durere: „Acum în ceruri”

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei este în doliu! Vedeta este îngenuncheată de durere după ce a pierdut pe cineva drag.
19.01.2023 | 17:08
Bianca Comanici de la Puterea Dragostei in doliu Este ingenuncheata de durere Acum in ceruri
Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, în doliu! Este îngenuncheată de durere Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a suferit o pierdere mare în viața sa. Vedeta este înghenuncheată de durere!

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, în doliu!

Bianca Comănici trece prin momente grele. Câștigătoarea de la Puterea Dragostei este în doliu, după ce un prieten apropiat ei a murit.

ADVERTISEMENT

Aceasta a participat la înmormântarea prietenului său și a mărturisit că acesta a fost iubit de mulți oameni. Mai multe detalii nu a dat despre relația sa cu tânărul care s-a stins, dar a spus că a fost un „copil de aur” care acum se află în cer alături de îngeri.

„A fost iubit de atâta lume… Copil de aur… acum în ceruri”, a scris Bianca în dreptul a două fotografii pe care le-a postat pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

De asemenea, câștigătoarea de la Puterea Dragostei a arătat imagini de la înmormântarea acestuia, la care s-au înghesuit foarte mulți oameni, tânărul fiind foarte iubit și apreciat, așa că cunoscuții lui au venit să-i facă un ultim omagiu.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, în doliu!
Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, în doliu! Foto Instagram

Bianca Comănici a mai pierdut un prieten drag

Bianca Comănici a mai pierdut un prieten drag în urmă cu ceva timp. Anunțul era făcut de fratele acestia, Cristian Comănici, care a mărturisit că a primit o veste tragică de la mama lui, aceea că prietenul său bun, Cristi Cruceru, s-a stins din viață deși era foarte tânăr.

ADVERTISEMENT

„M-am trezit plângând, când am aprins telefonul citesc mesajul de la mama, Cristi e sus acum, un om cu o bunătate rar întâlnită”, a scris la acea vreme Cristian Comănici pe rețelele de socializare.

Chiar și așa, Bianca Comănici are și motive de bucurie în viața sa. După ce a reușit să își cumpere un apartament cu banii câștigați la Puterea Dragostei, vedeta și-a luat acum propria casă, în apropierea Capitalei.

ADVERTISEMENT

La acel moment, Bianca Comănici mărturisea că este foarte entuziasmată de noua etapă din viața ei, chiar dacă are mult de muncă la casa cumpărată la roșu.

ADVERTISEMENT