Life

Bianca și Cristian Comănici, în doliu. Pe cine au pierdut foștii concurenți de la Puterea Dragostei

Bianca și Cristian Comănici, momente dureroase. Ce persoană apropiată de foștii participanți de la Puterea Dragostei a murit.
24.10.2022 | 09:53
Bianca si Cristian Comanici in doliu Pe cine au pierdut fostii concurenti de la Puterea Dragostei
Bianca și Cristian Comănici, momente dureroase. Ce persoană apropiată de foștii participanți de la Puterea Dragostei a murit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei doi frați, care au făcut parte din același show matrimonial, dar în sezoane diferite, sunt în doliu. Pe cine au pierdut foștii concurenți de la Kanal D. Este vorba de o persoană care era internată la un spital din Galați.

Bianca și Cristian Comănici, momente dureroase. Ce persoană apropiată de foștii participanți de la Puterea Dragostei a murit

Bianca și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei nu traversează o perioadă tocmai bună. Foștii participanți de la Kanal D trec prin momente dureroase, după ce un prieten de familie a încetat din viață.

ADVERTISEMENT

Tânărul, care moderează emisiunea Nu te supăra frate din online, a anunțat că a fost informat de mama sa încă de la primele ore ale dimineții că amicul lor a pierdut lupta cu viața.

Prietenul lor de familie a murit în ciuda faptului că foarte mulți oameni au donat sânge pentru el. Cristi Cruceanu a suferit un accident în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

„M-am trezit plângând, când am aprins telefonul citesc mesajul de la mama, Cristi e sus acum, un om cu o bunătate rar întâlnită”, a transmis Cristian Comănici pe Instagram.

Bianca Comănici, strigăt de ajutor pentru un prieten

Vestea nefericită vine la numai câteva zile după ce sora sa, câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea Dragostei, le cerea ajutorul celor care o urmăresc. Prietenul lor din Galați, de 33 de ani, avea nevoie urgentă de sânge.

ADVERTISEMENT

„,Este nevoie urgentă de sânge! Cruceanu Cristi, în vârstă de 33 de ani, are nevoie de ajutorul nostru în această perioadă! Pacientul este internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Galați, Secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Se poate dona orice grupă de sânge, la orice centru de transfuzii din țară! Nu uitați să menționați că donați pentru Cruceanu Cristi! Vă rog din suflet!

ADVERTISEMENT

Este un prieten de familie! Vă mulțumim!”, este mesajul lăsat de frumoasa brunetă în urmă cu numai câteva zile, pe social media.

ADVERTISEMENT