Life

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, posibilă relație cu un fotbalist cunoscut

19.10.2020 | 12:31
ADVERTISEMENT

Câștigătoarea primelor două sezoane “Puterea Dragostei” pare să-și fi găsit din nou fericirea. Frumoasa brunetă pare să fi trecut complet peste despărțirea de Livian Pop și să aibă o relație cu un fotbalist cunoscut.

Fosta concurentă a emisiunii a declarat în urmă cu puțin timp că în viața ei a apărut un alt bărbat și că este mai fericită ca niciodată, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În timpul unui live de pe YouTube, Bianca le-a povestit fanilor despre băiatul care a apărut în viața ei și părea că și-a găsit, în sfârșit, liniștea. Însă este posibil ca noul ei partener să fie destul de cunoscut în showbiz.

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, posibilă relație cu un fotbalist cunoscut

Bianca Comănici se bucură de un succes răsunător în mediul online după ce a câștigat primele două sezoane ale emisiunii de pe Kanal D. Bruneta a mărturisit că în viața ei a apărut un om special și a spus numai cuvinte de laudă despre acesta.

ADVERTISEMENT

“Sper să fie un om bun și sper să ne înțelegem. Mi-a plăcut extrem de mult de el. Eu cred că o să vă placă mult. Sunt conștientă că el o să crească, însă eu mă bucur pentru că el merită să fie cunoscut. El are ceva aparte, e diferit fața de restul băieților. Îmi place de el că e super inteligent, este carismatic, frumușel la față și îmi place că este creativ.

Astea 3 lucruri mi-au plăcut mult la el. Mama mea știe, i-am spus despre cine este vorba și îi place mult de el. Îmi place de el, însă nu mă gândesc la o relație. Nu știu dacă ne-am potrivi. Nu-l știu de mult timp, l-am descoperit cam acum o lună”, a spus fosta concurentă.

ADVERTISEMENT

Tânărul care a intrat în viața frumoasei brunete este Roberto Hategan, un fotbalist în vârstă de 19 ani din Chicago, SUA. Acesta a fost jucător pentru două echipe, după care s-a mutat în Germania și a fost mijlocaș ofensiv la echipa Nunberg. În acest moment, Roberto nu joacă fotbal, însă s-a apucat de vlogging.

Roberto Hategan
Roberto Hategan, posibilul iubit al Biancăi Comănici. Sursa foto: Instagram

Bianca Comănici a declarat că îi place foarte mult de el, dar încă nu au anunțat nimic oficial. Fosta concurentă a dat doar câteva detalii legate de acest subiect și se pare că vrea să mai păstreze discreția pentru un timp.

ADVERTISEMENT

“Astăzi m-am cunoscut cu un băiat, e vlogger. Mă făcea mereu să râd și mă uitam la clipurile lui. I-am dat un mesaj și azi ne-am văzut. O să-l cunoașteți și o să vă placă. Mie îmi place super mult de el. Mie mi se pare frumos. Eu vreau să fie vlogguri pe ambele canale.

Și la mine și la el. Nu m-aș afișa cu oricine, abia astăzi l-am cunoscut. Nu este de la emisiune. O să ne mai vedem de câteva ori și dacă totul este bine începem și postăm. Am ieșit în oraș, ne-a văzut o grămadă de lume, nu mă ascund. Nu știu când o să vă fac cunoștință cu el”, a continuat Bianca.

În urmă cu câteva zile, Bianca Comănici a cerut ajutorul urmăritorilor pentru un “prieten”. Acest prieten este chiar Roberto Hategan, care a avut nevoie să închirieze un apartament în Capitală timp de o lună. Mesajul legat de închiriere a fost postat atât pe pagina Biancăi, cât și pe cea a fotbalistului.

Bianca Comănici a format un cuplu cu Livian Pop până acum câteva luni, însă cei doi s-au despărțit. Viața lui Livian a mers înainte mai repede decât a fostei partenere, din moment ce și-a făcut imediat o nouă iubită. Au existat atacuri subtile între ei în mediul online, însă se pare că amândoi au depășit situația.

ADVERTISEMENT